Ezzel a reklámmal kihúzza a gyufát a Lexus a német konkurenseknél

c_400_200_16777215_00_images_leex.jpgMindig veszélyes terep konkurens terméket célkeresztbe állítani egy reklámban. A Lexus most bevállalta.

Jóllehet tényleg olyan, mintha az Audin, Mercedesen, BMW-n kívül nem is létezne más gyártó ebben a szegmensben, szerencsére mindig van próbálkozó a helyzet megváltoztatására.

 A feladat az is, hogy az előítéletek miatt valahogy át kell törni a célcsoport kifejezetten egyirányú figyelmét. Mert hiába is mutat fel egy autó jobb paramétereket, mint a német konkurensek azonos súlycsoportú versenyzői, ez a közönség rettentően márkahű.

A Lexus most egy olyan reklámmal rukkolt ki, amely szerintük „megbabonázza” a riválisok vevőit. A szpotban egy Mercedes E-osztály, Audi A6 és egy BMW 5-ös változat szerepel, persze ügyesen megválogatott paraméterekkel, amelyeknél a Lexus GS simán jobbat kínál. Mert miért is kéne megelégedni egy elsőkerék-hajtású Audival, vagy egy olyan BMW-vel, amely csak négyhengeres, és egy olyan Mercedessel, amelynek bőrözése nem üti meg a prémium szintet?

Hvg.hu

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.