Férfitípusok, akiket a nők messzire elkerülnek

c_400_200_16777215_00_images_stories_ngy_1.jpgBelegondolt már, hogy a nőket vajon mitől rázza ki a hideg? És mitől futnak homlokegyenest az ellenkező irányba? Csokorba szedtük a számukra legriasztóbb viselkedésformákat.

 

 A nőgyűlölő
Nem csinál titkot belőle, hogy mennyire utálja a nőket. Randihelyzetben sem képes leplezni a keserűségét, mert állandóan negatív megjegyzéseket tesz a gyengébb nemre – rosszabb esetben akár a vele szemben ülőre is.

Az ítélkező
Mindenkitől elvárja, hogy az ő makulátlan magatartását kövesse. Aki nem teszi, bizonyára selejtes. Már az első randin is szemrebbenés nélkül közli, mit kellene ennie a nőnek – desszertet tuti nem, hiszen egy elhízott tehén kinek kell?

A vitatkozó
c_400_200_16777215_00_images_stories_ngy_4.jpgMinden egyes beszélgetést vérre menő vitaként él meg, amelynek során meg kell győznie a másik felet a saját igazáról. Ha sikerül, kibírhatatlanul büszke lesz magára. Ha pedig nem, akkor felveszi a mufurc óvodás szerepét.

 

 

 

A zsugori
Ő az, aki a sarki hamburgerezőbe hívja meg a szíve választottját, de oda is csak akkor, amikor egyet fizet, kettőt kap akció van. Állandóan úgy tesz, mintha rettentően spórolnia kellene, pedig a valóságban nem feltétlenül ilyen kilátástalan az anyagi helyzete.

Az alfahím
c_400_200_16777215_00_images_stories_ngy_2.jpgEgy pillanatra sem rejti véka alá, hogy akár a párjának jelenlétében is szívesen megnéz más nőket. Sőt, akár kommentálja is a kinézetüket vagy a viselkedésüket, mintha nem lakozna benne semmi tisztelet. A dolog hátterében többnyire súlyos önbizalom-hiány áll, amit pszichológusi segítséggel vagy mással folytatott őszinte beszélgetésekkel lehet helyretenni. Ilyen állapotban ugyanis lehetetlen boldog párkapcsolatot kialakítani.

Az agresszív állat
c_400_200_16777215_00_images_stories_ngy_3.jpgDurva az emberekkel, a tárgyakkal és még saját magával is. Kiabál a pincérrel, az asztalra csapja a telefont, a partnerére pedig gondolkodás nélkül rámordul. Előfordulhat, hogy a kísérőjével próbál negédesen bánni, de fölérendelt kommunikációs helyzetben megmutatkozik: valójában semmire sem tartja a többieket. Ez a viselkedés is önbizalomhiányból táplálkozik, ám lehet az oka rossz beidegződés vagy túl sok stressz is.

Sándor Alexandra, Men.hu

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.