Forradalmi gyógymód a hajhullásra!

Újabb sajtóinformáció látott napvilágot a Pennsylvania Egyetemen dolgozó dr. George Cotsarelis-től aki korábban kutatásokkal alátámasztva kiderítette, hogy a kopaszodó egyének vérében az úgynevezett PGD2 fehérjeszint magasabb a kelleténél, ami gátolja egyben a hajnövekedést.

altA legfrissebb információk szerint már csak két évet kell várni arra, hogy megszülessen a megoldás.A meglévő kutatási eredmények alapján megkezdődtek a tárgyalások a legnagyobb gyógyszergyárakkal, hogy a kezelésekhez megfelelő gyógyhatású készítményeket állítsanak elő, amely megoldás lehet a hajhullásban, kopaszodásban szenvedő férfiak és nők számára egyaránt. A PGD2 alapvetően a simaizomszövet összehúzódását és elernyedését szabályozza, így annak gátlószerét már most is alkalmazzák néhány asztma és allergia ellenes gyógyszerben. Ezek a készítmények kerülnek első körben nagyító alá, hiszen összetételükben valami hasonlóra lesz szükség.

Annak ellenére, hogy egyre jobban körvonalazódnak a tárgyalások, konkrét megállapodás még nem született, így a gyógyszer elkészülését is bizonytalanság övezi. Dr. Cotsarelis azonban bizakodó és két év múlva már saját kezében szeretné látni az elkészült csodaszert. A forradalmi gyógymódra tehát várni kell, azonban érdemes megemlítenünk, hogy már most is léteznek elérhető gyógykezelések, és készítmények, melyek rendkívül hatékonyak. Ezek alkalmazása előtt azonban mindenképpen hajspecialista szakorvoshoz érdemes fordulni, hiszen megfelelő kezelési tervet kizárólag az erre szakosodott klinikákon kaphatunk. Ne felejtsük el azt sem, hogy csupán a meglévő hajunkat lehet megerősíteni, illetve megelőzni azt, hogy idő előtt kihulljanak. Hajnövesztő szer továbbra sem létezik, hogy régi hajkoronánkat visszakapjuk az egyetlen megoldás még mindig a hajátültetés.

Akár hajhullás elleni kúráról, akár nagyobb volumenű beavatkozásról legyen szó, a HairHungary klinikát érdemes tehát felkeresnünk, ahol szakorvosok segítenek problémáinkmegoldásában.
 

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.