Virtuális házasságtörés?!

Bővebben: Virtuális házasságtörés?!A virtuális házasságtörés általánosan elfogadott válóok lesz még akkor is, ha mindenki gyakorolja majd" – állítja Richard Watson amerikai jövőkutató, és ez elég mellbevágóan hangzik.

Bővebben: Virtuális házasságtörés?!

Az élet motorja

Bővebben: Az élet motorjaVan a mellkasunk közepén egy öklömnyi szerv, mely a létünk motorja, keringésünk központi szerve. Ritmusos összehúzódásaival biztosítja a nagy- és kis vérkörben az állandó véráramlást, így látja el szerveinket az élet lételemével, az oxigénnel, és minden egyéb tápanyaggal. Szívünk működését bonyolult akaratunktól független szabályozási rendszerek vezénylik, de egészségéért mégis sok mindent tehetünk.

Bővebben: Az élet motorja

Cukorbetegség: segít a mozgás?

Bővebben: Cukorbetegség: segít a mozgás?A cukorbetegség (diabetes mellitus) előfordulási gyakorisága évről-évre nő hazánkban, ma már a 2-es típusú diabetes a lakosság kb. 10-15%-át érinti. A meglehetősen gyors expanzió nagyrészt az egészségtelen életmóddal, elhízással hozható összefüggésbe. De mit tegyünk, hogy megelőzzük?

Bővebben: Cukorbetegség: segít a mozgás?

Magyar konyha, kontra egészség?

Bővebben: Magyar konyha, kontra egészség?Honnan indul a világméretű elhízási járvány? Megnevezhető-e egy kor, vagy egy társadalmi folyamat mely felelős a túlsúly terjedéséért? A magyar konyha fejlődésén jól végigkövethetjük, hogyan alakultak ételeink korról-korra.

Bővebben: Magyar konyha, kontra egészség?

A szeretet iskolája

Bővebben: A szeretet iskolájaA szeretet létszükséglet. Megfigyelték, hogy a magasabb rendű emlősök elpusztulnak teljes elkülönítés során, s az anyjuk mellől korán kiemelt és egyedül nevelt kismajmok szorongóvá, neurotikussá válnak. Ivarérett korban nem hajlandók a közösülésre, s ha mesterségesen megtermékenyítik, képtelenek lesznek az utódokat szoptatni, gondozni. A szerencsétlenek nem tudják, mi hiányzik az életükből, mert nincs olyan fogalmuk, hogy szeretet. Nekünk, embereknek van. És jelezzük is az értékét, de tessék csak megfigyelni, olykor milyen csalárd módon!

Bővebben: A szeretet iskolája

Mellek: a nőiesség szimbólumai

Bővebben: Mellek: a nőiesség szimbólumaiSzámos megfigyelés bizonyítja, hogy a férfiak először a hölgyek arcára, majd azonnal a melleire pillantanak. Utcán, villamoson, munkahelyen folyik ez a közjáték, amelynek célja, hogy az esetleges esztétikai élvezet mellett képet nyerjen a szemlélő arról: vajon mennyire nőies az illető hölgy?

Bővebben: Mellek: a nőiesség szimbólumai

Életmódváltás – kis lépésekben

Bővebben: Életmódváltás – kis lépésekbenEgészséges, kiegyensúlyozott, rendszeres táplálkozás, vegyesen, változatosan összeállított étrend. Ez a kulcsa annak, hogy szervezetünkbe minden létfontosságú, energiát adó tápanyagot, élelmi rostokat, vitaminokat bevigyünk, és így egyensúlyban tartható testtömegünk is. Mindez nem azt jelenti, hogy hirtelen, egyik napról a másikra szakítani kellene eddigi szokásainkkal, lemondani kedvelt ételeinkről, és merőben más típusúakat fogyasztani, hanem azt, hogy kis lépésekkel, fokozatosan kell megpróbálni az egészséges étrend megvalósítását!

Bővebben: Életmódváltás – kis lépésekben

Bűnös vagy ártatlan?

Bővebben: Bűnös vagy ártatlan?Szendi Gábor szerint két bűntudattal fogyasztott "élelmiszerről" - a kávéról és a sóról- ismét bebizonyosodott, hogy fogyasztásukból nem hogy kárunk származna, de kifejezetten fontos volna eleget innunk és ennünk belőle.

Bővebben: Bűnös vagy ártatlan?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.