Warning: getimagesize(images/stories/egeszseg/hát.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/healrhu1/public_html/ferfiegeszsegor.hu/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1546

Warning: getimagesize(images/stories/egeszseg/hát.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/healrhu1/public_html/ferfiegeszsegor.hu/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1546

L’Etivaz, az Alpok sajtja

Bővebben: L’Etivaz, az Alpok sajtjaÓra, sapka, bicska, csokoládé. E négy dolog bizonyára azonnal beugrik, ha Svájcra gondolunk. Érdekes, hogy a sajt nem ennyire egyértelműen, pedig kár lenne nem tudomást venni róla, hogy az alpesi ország a sajt-ínyencek paradicsoma!

 

Bővebben: L’Etivaz, az Alpok sajtja

Nyolc dolog, amit talán nem tud a testéről

Bővebben: Nyolc dolog, amit talán nem tud a testérőlAz emberi szervezet az egyik legbonyolultabb rendszer – mégis, ha nincs vele gond, észrevétlenül működik. Milliónyi és milliónyi alkotóelemének csodálatos összhangjának köszönhetjük létezésünket – így hát ki ne tartaná érdekesnek, hogy is áll össze ez a csodálatos szisztéma.

Bővebben: Nyolc dolog, amit talán nem tud a testéről

Étkezzen ősszel is egészségesen!

Bővebben: Étkezzen ősszel is egészségesen!A nyaralás alatt kicsit lazább volt a napirend, kevesebb hangsúly volt az étkezésen. Az ősz beköszöntével az emberek többségénél a napi életritmusban, a mindennapi teendőkben és az étkezési szokásokban is változások következnek be.

Bővebben: Étkezzen ősszel is egészségesen!

A víz ezer arca

Bővebben: A víz ezer arcaA víz mindig is központi szerepet játszott az emberiség életében, nem ritkán eszmei hátteret is kapott – úgy tűnik, mindig is ösztönösen tudtuk, mennyire fontos nekünk. Víz nélkül nincs élet: közhelynek tűnik, de mégis, modern világunkban hajlamosak vagyunk elfeledkezni róla.

Bővebben: A víz ezer arca

Jobban figyeljen oda, mit eszik!

Bővebben: Jobban figyeljen oda, mit eszik!Létezik egy határ, melyen túl már betegségnek számít az „egészséges” táplálkozás. A szakemberek orthorexiának nevezik. Akik karácsonykor sem akarnak az egészségtudatos táplálkozással felhagyni, cukormentes, „fitt” szaloncukrot, csökkentett zsírtartalmú pulykát, fruktózzal készült bejglit ajánlanak. 

Bővebben: Jobban figyeljen oda, mit eszik!

Felfázás: férfiak is veszélyben!

Bővebben: Felfázás: férfiak is veszélyben!A jó idő beköszöntével a húgyúti fertőzések száma is megnő, hiszen sokszor meggondolatlanul cselekszünk: hideg földre ülünk, vagy hideg vízben úszunk. Dr. Tóth Zoltán 21 éve orvos, azóta dolgozik az Uzsoki Kórházban, jelenleg az urológiai osztály egyik főorvosa. Ő beszélt nekünk a felfázás veszélyeiről.

Bővebben: Felfázás: férfiak is veszélyben!

Gerinc, fájdalmak nélkül?

Önnek fáj?Gerinc, fájdalmak nélkül?Dr. Erbszt András ortopéd szakorvos, gerincspecialista, 2004 óta a DoktorFit Gerincambulancia alapítója és vezetője, gerincsebészeti tevékenységét jelenleg a Szent János Kórház Idegsebészeti osztályán folytatja. Júliusban jelent meg első könyve Gerinc fájdalom nélkül címmel. A könyvről a legújabb műtéti technikákról és a gerincbetegek rehabilitációjáról beszélgettem a doktor úrral.

Önnek fáj?Gerinc, fájdalmak nélkül?

Vágykeltő ízharmóniák

kóstoljon beleVágykeltő ízharmóniákSpárga, osztriga, gyömbér: ezekről az ételekről mindenki tudja, hogy afrodiziákumok, de vajon mi más segíthet a vágy fokozásában? Szabaduljon meg a közhelyektől, és válasszon olyan fogásokat, amelyek ínycsiklandóak, otthon is elkészíthetők, és az este sikeres kimenetelét is garantálják. A vacsorához recepteket is ajánlunk!

kóstoljon beleVágykeltő ízharmóniák

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.