Hajhullás: a kikerülhetetlen veszteség?

Bővebben: Hajhullás: a kikerülhetetlen veszteség?A hajhullás sokak életét megkeseríti, akár átmeneti, akár hosszan tartó, sőt, véglegesnek tűnő gondról van szó. Pedig sok olyan eset van, amikor kis odafigyeléssel megakadályozható lenne hajkoronánk elvesztése!

Bővebben: Hajhullás: a kikerülhetetlen veszteség?

Éves prosztatarák-szűrés ötven év feletti férfiaknak: ne hagyja ki!

  !!!Éves prosztatarák-szűrés ötven év feletti férfiaknak: ne hagyja ki!A prosztatarák-szűrés ötödével csökkenti a betegség miatti halálesetek számát. Mivel a betegség korai stádiumában tünetmentes, különösen fontos a szűrés, főleg a leginkább veszélyeztetett 50 felettiek körében. A prosztatarák időben felismerve sikeresen gyógyítható!

!!!Éves prosztatarák-szűrés ötven év feletti férfiaknak: ne hagyja ki!

A férfi urogenitális szervek gyulladásairól

Bővebben: A férfi urogenitális szervek gyulladásairólAz alapellátásban dolgozó orvosok és a szakorvosok egyik leggyakoribb feladata a férfi urogenitális traktus fertőzéses és gyulladásos kórképeinek vizsgálata és kezelése. Naponta találkozunk a legenyhébb és akár gyógyszeres kezelés nélkül, spontán is gyógyuló infekciókkal, de a legsúlyosabb szeptikus állapot, a halálos kimenetelű, szövődményes esetek sem ritkák. Ezeket szedte sorba Dr. Rózsahegyi József urológus.

Bővebben: A férfi urogenitális szervek gyulladásairól

3 perc a fagyban, és elmúlik a fájdalom

Bővebben: 3 perc a fagyban, és elmúlik a fájdalomAz egészségügyi felmérések szerint minden 5. ember szenved valamilyen ízületi problémától – tehát biztosan mindannyian ismerünk olyanokat, akiknek megkeserítik az életét az állandó fájdalmak. Gondolta volna, hogy 3 perc az elképesztő hidegben jó gyógyír lehet erre is?

Bővebben: 3 perc a fagyban, és elmúlik a fájdalom

Ha sokat mutat a mérleg…

Bővebben: Ha sokat mutat a mérleg…Manapság nagy divat a fogyókúra, a sok ajánlott módszer közül a legtöbben az alapján választanak, melyik módszer ígéri a legnagyobb fogyást. Pedig nem biztos, hogy ez hosszú távon is jó megoldás!

Bővebben: Ha sokat mutat a mérleg…

A fejfájásról

Bővebben: A fejfájásrólFejfájás: szinte nincs olyan ember, aki ne vallhatná régi ismerősének ezt az érzést. Gondolta volna, hogy mennyiféle típusa van? És hogy milyen sok tényező okozhatja? Ha jobban ismeri a fájdalom természetét, könnyebben búcsút is inthet neki.

Bővebben: A fejfájásról

A bőrrák fokozott veszélyéről és hatékony kezeléséről

Bővebben: A bőrrák fokozott veszélyéről és hatékony kezelésérőlA jó idő beköszöntével bőrünk fokozottabban ki van téve az UV sugárzás káros hatásainak. Ezért aktuálisnak érezzük, hogy felhívjuk a figyelmet egy rendkívül korszerű, kényelmesen alkalmazható eljárásra, amely az esetek döntő többségében a bőr saját immunrendszerét mozgósítva akadályozza meg, hogy bőrrák alakuljon ki az utóbbi évtizedekben robbanásszerű gyorsasággal terjedő bőrelváltozásból, az aktinikus keratózis többségéből.

Bővebben: A bőrrák fokozott veszélyéről és hatékony kezeléséről

Okosító étrend

Bővebben: Okosító étrendAz agy igen éhes szervünk: ha nem megfelelően táplálkozunk, könnyen kárát láthatja. A szervezetnek különösen sokféle tápanyagra van szüksége, az alábbiak pedig nagymértékben hozzájárulnak az elme fejlődéséhez.

Bővebben: Okosító étrend

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.