Amikor a beteljesüléssel probléma van

Bővebben: Amikor a beteljesüléssel probléma vanA vágyfázis zavarai és az izgalmi szak zavarai után négyrészes szexuálterápiás sorozatunk harmadik fejezetében dr. Kohári György segítségével az orgazmuszavarok témakörét járjuk körül. Szerencsére ezekre a problémákra is van megoldás.

Bővebben: Amikor a beteljesüléssel probléma van

A kínzó másnaposság ellen

Bővebben: A kínzó másnaposság ellenAmennyiben már voltál másnapos, akkor bizony tudod, hogy ez az állapot szörnyű, és az ember minél előbb meg akar tőle szabadulni. Hogy hogyan? Összeszedtünk néhányat a leggyakrabban használt ellenszerek közül, amik neked is jó szolgálatot tehetnek.

Bővebben: A kínzó másnaposság ellen

A kövérség rontja a nemzőképességet?

Bővebben: A kövérség rontja a nemzőképességet?Az elhízott férfiaknak háromszor nagyobb az esélyük arra, hogy alacsony a spermiumszámuk, mint normál testsúlyú társaiknak - állítja a Fertility and Sterility egyik tanulmánya. A legkövérebbek esetében háromszoros a kockázata a kevés számú és lassú spermiumoknak, állapította meg a Utahi Egyetemről Dr. Ahmad O. Hammoud munkatársaival együtt.

Bővebben: A kövérség rontja a nemzőképességet?

Horkolás az agyvérzés rizikófaktora?

Bővebben: Horkolás az agyvérzés rizikófaktora?Az egyszerű alvási apnoéban (alvás alatti légzéskimaradásban) szenvedő emberek esetében nagyobb rizikója lehet a csendes agyvérzésnek, illetve az agy fehérjeállományát érintő szövetsérüléseknek - adta hírül a ScienceDaily internetes egészségügyi magazin.

Bővebben: Horkolás az agyvérzés rizikófaktora?

Férfitípusok, akiket a nők messzire elkerülnek

Bővebben: Férfitípusok, akiket a nők messzire elkerülnekBelegondolt már, hogy a nőket vajon mitől rázza ki a hideg? És mitől futnak homlokegyenest az ellenkező irányba? Csokorba szedtük a számukra legriasztóbb viselkedésformákat.

Bővebben: Férfitípusok, akiket a nők messzire elkerülnek

Ha görbe a hímvessző...

Bővebben: Ha görbe a hímvessző...A különös nevű betegség a pénisz görbületével, súlyos esetben pedig akár közösülési képtelenséggel is jár. A kór szerencsére igen ritka, a statisztikák szerint csupán a férfiak 3 százalékát érinti. Bár mint dr. Kardos Róbert urológus, sebész mondja, az érintettek száma ennél valószínűleg több - a szégyenérzettől vezérelve nem mindenki fordul orvoshoz.

Bővebben: Ha görbe a hímvessző...

Amikor a férfi diétázik...

Bővebben: Amikor a férfi diétázik...Mivel a férfiak anyagcseréje más, mint a nőké, és más testtájakon gyűlnek fel a plusz kilók, más diétát kell alkalmazniuk. Milyen is a jó pasidiéta. A férfiak sok szempontból szerencsésebbnek tűnnek a nők számára. Az étkezés szintén ebbe a kategóriába tartozik.

Bővebben: Amikor a férfi diétázik...

Babára várva – a férfi meddőségről

Bővebben: Babára várva – a férfi meddőségrőlA gyermektelenség okát nem csak a nőben lehet keresni, a férfiaknál is előfordulhat meddőség. Hazánkban a meddő párok aránya 15-20 százalék, 5-6 esetből egyben a férfi terméketlensége áll a háttérben.

Bővebben: Babára várva – a férfi meddőségről

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.