Tippek az erekció megóvására!

Bővebben: Tippek az erekció megóvására!Hogyan kerülhető el a fél siker az ágyban? Potencia problémák helyett, a megfelelő módszerekkel továbbra is jól állhatjuk a sarat. A kor előrehaladtával egyre gyakrabban jelentkezhetnek a férfiaknál erekciós gondok. Vajon milyen módszerekkel lehet tenni a kényes helyzet ellen?

Bővebben: Tippek az erekció megóvására!

Ébredésfigyelés - bal lábbal kelt, magára vessen!

Bővebben: Ébredésfigyelés - bal lábbal kelt, magára vessen!Az ébredés időpontja és módja jelentősen befolyásolja a napi közérzetünket, teljesítő képességünket - hangsúlyozza a Benyovszky Alvásközpont 2013. évi nyári jelentése. Az ismert közmondást, amely arra utal, hogy bizonyos lábbal kelve nem lesz jó napunk, a legújabb alvásvizsgálatok laboratóriumi körülmények között igazolják.

Bővebben: Ébredésfigyelés - bal lábbal kelt, magára vessen!

Másként stresszel nő és férfi!

Bővebben: Másként stresszel nő és férfi!A férfiak és nők agya egészen másképp kezeli a stresszt, ez pedig esetükben az olyan krónikus betegségek fizikai hatásait is megváltoztatja, mint a depresszió, a szív- és érrendszeri megbetegedések és az autoimmun betegségek.

Bővebben: Másként stresszel nő és férfi!

Új érv a reggeli mellett!

Bővebben: Új érv a reggeli mellett!Mindenki ismeri a mondást: reggelizz, mint egy császár, ebédelj, mint egy polgár, és vacsorázz, mint egy koldus. A kutatók most megerősítették ezt a népi bölcsességet – sőt még számokkal is kifejezték a fogyókúrára és a vércukorszintre gyakorolt pozitív hatásait.

Bővebben: Új érv a reggeli mellett!

A férfiaknak jobban fáj a szépség

Bővebben: A férfiaknak jobban fáj a szépségHogy engedhetném meg magamnak a szakadt külsőt?! Azokban a körökben, ahol naponta kell megküzdeni az üzletért, a fiatalos arc, a szép test része a sikernek – magyarázza kicsit ingerülten értetlenségemet a negyven év körüli férfi, amikor arról kérdezem: megérte-e?

Bővebben: A férfiaknak jobban fáj a szépség

Hamis gyógyszerek a világhálón!

Bővebben: Hamis gyógyszerek a világhálón!Minden interneten vásárolt gyógyszer hamis vagy illegális volt - ez az eredménye a június 18. és 25. között hatodszor megtartott, az internetes gyógyszerkereskedést ellenőrző nemzetközi Pangea akciónak, amelyben a magyar hatóságok a magyar weboldalakról vásárolt gyógyszereket vizsgálták meg.

Bővebben: Hamis gyógyszerek a világhálón!

Éhesen ne hozzunk döntést!

Bővebben: Éhesen ne hozzunk döntést!A legfrissebb kutatási eredmények szerint, amikor üres gyomorral kell döntést hoznunk, hajlamosabbak vagyunk a kockázatvállalásra. A német Max Planck Neurobiológiai Intézet kutatói úgy vélik, hogy az éhség áthelyezi a döntéshozást az agy más területeire, ami megváltoztatja a számos élőlényben közös „harcolj vagy menekülj” reakciót.

Bővebben: Éhesen ne hozzunk döntést!

A koffeinfüggőség árnyoldalai

Bővebben: A koffeinfüggőség árnyoldalai

Aki azt tapasztalja magán, hogy kávé nélkül képtelen nekiindulni a napnak, az valójában már koffeinfüggő, és ideje elgondolkodnia azon, hogy végleg szakít ezzel a szenvedélyével.

Bővebben: A koffeinfüggőség árnyoldalai

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.