Ó azok a női könnyek...

Bővebben: Ó azok a női könnyek...A női könnyeknek tudományosan is kimutatható hatása van a férfiakra: izraeli kutatók szerint ha a férfi elég közel van a síró nőhöz, hogy be tudja lélegezni a könny páráját, akkor szervezetében csökken a tesztoszteron szintje. A hatást azonban csak az érzelem kiváltotta sírás képes elérni.

Bővebben: Ó azok a női könnyek...

4 tipp, hogy könnyebben aludjon el

Bővebben: 4 tipp, hogy könnyebben aludjon elRendszeresen forgolódik az ágyban? Nyomasztják a másnapi teendők? Az okostelefonján még átnézi a híreket, vagy fut egy utolsó kört a Facebookon? Állandóan fáradtnak érzi magát? Mivel állandóan hullámzik a hőmérséklet is, nem könnyű mostanában egy kiadósat aludni. Összeszedtünk öt tanácsot, amivel lehet, hogy könnyebbé válik az elalvás, és nem kell többet hánykolódnia.

Bővebben: 4 tipp, hogy könnyebben aludjon el

Minden, amit jó tudni a bőrrákról!

Bővebben: Minden, amit jó tudni a bőrrákról!Ahogy beköszönt a jó idő,egyre többen mennek ki a szabadba kertészkedni, kirándulni, sportolni. Az egyre magasabb UV-sugárzás miatt viszont nagyon fontos kellő figyelmet szentelni a napvédelemnek, mivel egyre több bőrrákos beteget diagnosztizálnak. Ez tipikusan az a téma, aminél inkább előre kell óvatosnak lenni, úgyhogy összeszedtük, mikre kell leginkább ügyelni.

Bővebben: Minden, amit jó tudni a bőrrákról!

Nem is olyan egészséges, és még hizlal is a szusi

Bővebben: Nem is olyan egészséges, és még hizlal is a szusiSokáig tartotta magát az az elképzelés, miszerint a népszerű japán specialitás, a szusi nem csupán egészséges, de még a diétázók is bátran fogyaszthatják. Ezt idáig nem is nagyon kérdőjelezte meg senki, egyrészt mert nem nagyon látni kövér japánt, másrészt olyan sztároknak is bevallottan fontos tápláléka, mint Victoria Beckham, illetve Cheryl Cole. Rachel Beller dietetikus szerint azonban mégsem tesz annyira jót a testsúlyunknak, mint azt eddig hittük.

Bővebben: Nem is olyan egészséges, és még hizlal is a szusi

Fogfehérítéssel a ragyogó fogakért!

Bővebben: Fogfehérítéssel a ragyogó fogakért!Számtalan tévhit terjeng a fogfehérítésről, hogy megkértünk egy független fogorvost, oszlassa el ezeket. Dr. Kovalenszki Richárd a leggyakrabban hallottakról mondja el, hogy is van ez pontosan. A fogfehérítés hihetetlen népszerűségnek örvend manapság. Egyrészt az utóbbi időben egyre 
olcsóbbá váltak ezek a technológiák, másrészt megjelentek az otthoni fogfehérítők, amelyek tovább csökkentették az árakat.

Bővebben: Fogfehérítéssel a ragyogó fogakért!

Csak egyedül ne!

Bővebben: Csak egyedül ne!A szerelemben természetes, hogy minél több időt szeretnénk együtt tölteni a szeretett féllel. Főleg egy kapcsolat elején fordul elő, hogy úgy érezzük, nem vagyunk teljes emberek a másik nélkül, és mikor a vele vagyunk, nem is lehetne tökéletesebb az élet.

Bővebben: Csak egyedül ne!

Hat finom étel a jobb szexért

Bővebben: Hat finom étel a jobb szexértEgy kettesben elköltött vacsorát nem csak a körítés: a gyertyafény és a halk zene tehet romantikussá, de a feltálalt ételek is. Ha jól választunk, a finom falatok felturbózhatják a szexuális vágyat, és elősegítik, hogy az este további része is jól sikerüljön. De pontosan melyek ezek a már-már afrodiziákumnak számító étkek? Lássunk egy csokorra valót belőlük.

Bővebben: Hat finom étel a jobb szexért

Tippek a fogyáshoz!

Bővebben: Tippek a fogyáshoz!Sokan vagyunk, akik nagy elánnal fogunk neki a fogyókúrának, de valami mindig közbeszól, eltűnik a motiváció, elfogy az akarat. Bár tudjuk, a rendszeres testmozgás is nélkülözhetetlen ahhoz, hogy elérjük a kívánt célt, vannak apró trükkök, amikkel az akaraterő terén kihívásokkal küszködők is átvészelhetik azt az időszakot, amikor éppen nem tudják magukat rávenni az edzésre.

Bővebben: Tippek a fogyáshoz!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.