A rendszeres szaunázás árt a spermiumoknak

Bővebben: A rendszeres szaunázás árt a spermiumoknakA gyakori szaunázás negatívan befolyásolhatja a férfiak spermiumszámát, jó hír azonban, hogy a hatás átmenetinek tűnik.

Bővebben: A rendszeres szaunázás árt a spermiumoknak

A férfi meddőségről

Bővebben: A férfi meddőségrőlAmikor egy párnak nem sikeredik gyermeket nemzeni, először mindig a nőt kezdik el vizsgálgatni, pedig az uniós átlag szerint a férfiak kb. 7 százaléka küzd meddőséggel. Az elmaradó gyerekáldásnál közel azonos arányban áll fent valamilyen rendellenesség a férfiaknál és a nőknél, az esetek ötödében pedig közös oka van a meddőségnek.

Bővebben: A férfi meddőségről

Magyar konyha az egészség jegyében!?

Bővebben: Magyar konyha az egészség jegyében!?Honnan indul, a világméretű elhízási járvány? Megnevezhető-e egy kor, vagy egy társadalmi folyamat mely felelős a túlsúly terjedéséért?

Bővebben: Magyar konyha az egészség jegyében!?

Veszélyes lehet a hasi elhízás!

Bővebben: Veszélyes lehet a hasi elhízás!A sörhas megnöveli a szívinfarktus kockázatát - ezt az ismert tényt japán kutatók komputeres tomográfiai vizsgálattal is bizonyították.

Bővebben: Veszélyes lehet a hasi elhízás!

Több mint szomorúság: depresszió!

Bővebben: Több mint szomorúság: depresszió!A depresszió kifejezés napjainkban sokkal többször hangzik el, mint ahányszor szükség
lenne rá. A múló rosszkedvet, bosszúságot is depressziónak nevezzük, és ezáltal egyre
csökken az az érzésünk, hogy egy betegségről beszélünk. Pedig ez egy komoly, kezelést
igénylő állapot, a világon átlagban az emberek kb. 5%-át érinti.

Bővebben: Több mint szomorúság: depresszió!

Párkapcsolati körkép

Bővebben: Párkapcsolati körképA párkapcsolatoknak sokféle formája létezhet. Nézzük hát, milyen lelki okai, illetve előnyei és hátrányai lehetnek a különélésnek? A függetlenség feladásától általában azok az embernek félnek, akiknek rossz tapasztalataik voltak ezen a téren. Sokszor a túlzottan kontrolláló, ellenőrző szülő a ludas ebben, aki mellett a gyerek azt élte meg, hogy ha nagyon kötődik valakihez, az a szabadsága elvesztésével fenyeget.

Bővebben: Párkapcsolati körkép

Mementó a Rák Világnapjára!

Bővebben: Mementó a Rák Világnapjára!Míg a rózsaszín szalaggal jelképezett mellrákra évről-évre óriási figyelem összpontosul, addig a férfiakat érintő – világoskék szalaggal fémjelzett – prosztatarákra jóval kevesebb figyelem irányul.

Bővebben: Mementó a Rák Világnapjára!

Szagáról ismerszik meg: a fokhagyma!

Bővebben: Szagáról ismerszik meg: a fokhagyma!A fokhagymát mindenki ismeri – és mindenki megismeri, méghozzá messziről. Ez az a növény, amelynek hatására biztosan lesz helyed a tömött metrón – de mindezen kívül, még egyéb csodákra is képes.

Bővebben: Szagáról ismerszik meg: a fokhagyma!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.