Az igazi férfi, ha megbetegszik...

Bővebben: Az igazi férfi, ha megbetegszik...Bizonyára ismerős a hölgyeknek, hogy drága párjaik, férjeink, apáink és fiaink, mintha jobban szenvednének, ha betegek, mint mi nők. Többféle sztereotípia létezik arra, ha az erősebbik nemnek betegséggel kell szembenéznie, íme három jól ismert.

Bővebben: Az igazi férfi, ha megbetegszik...

Veszélyes lehet a karácsonyi habzsolás!

Bővebben: Veszélyes lehet a karácsonyi habzsolás!Akár 2-3 kilót is magára szedhet karácsonykor, aki nem figyel. Az ünnepi asztalnál szinte mindenki többet eszik a megszokottnál, és bizonyos betegségek esetén ez veszélyes is lehet – erre hívja fel a figyelmet Veresné Dr. Bálint Márta, a Semmelweis Egyetem ETK Dietetikai és Táplálkozástudományi tanszékének docense.

Bővebben: Veszélyes lehet a karácsonyi habzsolás!

Futás télvíz idején

Bővebben: Futás télvíz idejénA futás szerelmeseinek ugyan nehezebb űzni kedvenc sportjukat télen, de korántsem lehetetlen, csak néhány egyszerű szabályt kell betartani hozzá.

Bővebben: Futás télvíz idején

Győzedelmeskedni a munkahelyi stressz felett!

Bővebben: Győzedelmeskedni a munkahelyi stressz felett!Ha stresszről van szó, egyes kutatók elbagatellizálják jelentőségét, hisz az is a szkeptikusok malmára hajtja a vizet, hogy a stressz nehezen mérhető, behatárolható jelenség. Mégis a felmérések azt mutatják, hogy a stressz egyre inkább jellemzi munkahelyeinket és egyre nehezebb a kiutat megtalálni.

Bővebben: Győzedelmeskedni a munkahelyi stressz felett!

Forradalmi gyógymód a hajhullásra!

Bővebben: Forradalmi gyógymód a hajhullásra!Újabb sajtóinformáció látott napvilágot a Pennsylvania Egyetemen dolgozó dr. George Cotsarelis-től aki korábban kutatásokkal alátámasztva kiderítette, hogy a kopaszodó egyének vérében az úgynevezett PGD2 fehérjeszint magasabb a kelleténél, ami gátolja egyben a hajnövekedést

Bővebben: Forradalmi gyógymód a hajhullásra!

Hogyan beszéljünk a nőkkel?

Bővebben: Hogyan beszéljünk a nőkkel?Az csak természetes, hogy egy párkapcsolatban a felek nem mindenben értenek egyet egymással. Az viszont meglepő, amit egy új kutatás derített ki: a párok mindössze átlagosan 18 százalékban tudnak közös nevezőre jutni a lényeges kérdésekben. Ez pedig gyakran konfliktusokhoz vezet.

Bővebben: Hogyan beszéljünk a nőkkel?

Egyre több az elhízott férfi

Bővebben: Egyre több az elhízott férfiAusztrál kutatók szerint mostanra a harmincas éveik közepén járó fiatal férfiak kerültek a pocakosodási harc frontvonalába, aminek köszönhetően rohamszerűen megnőhet a krónikus betegségek, sőt még a rák gyakorisága is a fiatalok körében.

Bővebben: Egyre több az elhízott férfi

8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás

Bővebben: 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozásAz egész világ rohan, az életünk annyira felgyorsult, hogy úgy telnek el hónapok, sőt évek, hogy egyetlen nap sem aludtunk eleget, hogy nem telt el munka nélkül egy hét. Majd egyszer csak azt vesszük észre, hogy szorít a mellkasunk, esténként duplájára dagadt a bokánk, és már a vacsoraasztalnál ülve elbóbiskolunk. A lelkünk is romokban, hiszen nincs időnk megpihenni, kicsit a hobbinknak élni. Ezen nagyon gyorsan változtatni kell!

Bővebben: 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.