Gyulladások, öregedés ellen

Bővebben: Gyulladások, öregedés ellenEgyre több olyan hírt olvashatunk, amelyek azt igazolják, hogy igenis érdemes a természet eszközeit igénybe venni saját egészségünk érdekében. Most egy ókorban is használatos növény hatásaira derült újra fény.

Bővebben: Gyulladások, öregedés ellen

Az egészséges menü titka

Bővebben: Az egészséges menü titkaAz egészséges étrend, egészséges ételek kérdése központi szerepet kap mindennapi életünkben. De vajon tényleg létezik olyan, hogy egészséges étel? Vagy a nagy egészet kell néznünk? Ezen kérdésekre ad választ a cikkünk.

Bővebben: Az egészséges menü titka

Az ételek rabságában

Bővebben: Az ételek rabságábanA minap bevásárlás közben elgondolkodtam, hogy az élelmiszerek vajon okozhatnak függőséget? Azon szerencsés nők közé tartozom, akit a párja megkímél a bevásárlás terhétől. Olykor-olykor, elengedhetetlenül rám kerül a sor, s akkor bizony előfordul, hogy képtelen vagyok ellenállni a pultról csábítóan rám sandító csoki szeleteknek. Vajon hol a hiba, miért is válunk az ételeink rabjává?

Bővebben: Az ételek rabságában

Függünk a finomságoktól?

Bővebben: Függünk a finomságoktól?Éhesen soha ne menjünk vásárolni: szól a jótanács, de bizony jóllakottan is előfordul, hogy olyat veszünk meg, amire nincs is szükségünk, csak megkívántuk. De miért? Az ételek tényleg függőséget okoznak? Vagy csak belénk nevelt rossz szokásaink irányítanak?

Bővebben: Függünk a finomságoktól?

Karcsúságra hangolódva

Bővebben: Karcsúságra hangolódvaKarcsúnak lenni fiatalságot, dinamizmust, sikerességet jelent. Ennek megfelelően nagy is a kínálat diétákból, súlycsökkentő-programokból, karcsúságot ígérő pirulákból és csodaszerekből, amelyek lelkesen ígérik, hogy pár hét alatt több kilótól is véglegesen megszabadulhatunk. Éheznünk sem kell, csak bekenni magunkat, vagy meginni, vagy lenyelni csoda pirulákat, vagy varázsitalokat. Milyen jól hangzik, ugye?

Bővebben: Karcsúságra hangolódva

Szex, vagy edzés után háromszoros az infarktus kockázata?

Bővebben: Szex, vagy edzés után háromszoros az infarktus kockázata?A bostoni Tufts Medical Center''s Institute for Clinical Research and Health Policy Studies kutatóintézet tudósai 14 független tanulmány adatait elemezték ki, amelyek a nyolcvanas évek elejéig visszamenőleg tartalmaztak adatokat szívinfarktussal kórházba szállított betegekről.

Bővebben: Szex, vagy edzés után háromszoros az infarktus kockázata?

Aromaterápia télvíz idején

Bővebben: Aromaterápia télvíz idejénA téli időszak kalóriadús táplálékai az átlagosnál több salakot képeznek szervezetünkben, ezért érdemes idejében elkezdenünk a méregtelenítést. Aromaterápiával kellemes körülmények között és eredményesen fokozhatjuk méregtelenítő kúránk hatékonyságát.

Bővebben: Aromaterápia télvíz idején

Érrendszeri betegséget jelezhet a merevedési zavar!

Bővebben: Érrendszeri betegséget jelezhet a merevedési zavar!A merevedési zavarnak sokféle oka lehet, ha azonban az érrendszer kerül gyanúba, nem árt alapos kivizsgáláson részt venni! Dr. Szalmás Zoltán kardiológust kérdeztük a merevedési zavar és a szív- érrendszeri megbetegedések összefüggéseiről.

Bővebben: Érrendszeri betegséget jelezhet a merevedési zavar!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.