Karácsonyi túlevés

Bővebben: Karácsonyi túlevésKarácsonykor a háziasszonyok szeretnek kitenni magukért, a degeszre evés azonban elronthatja az ünnep hangulatát. A rosszullétet követően akkor járunk el a leghelyesebben, ha kezdetben koplalunk, ilyenkor is gondoskodni kell azonban a folyadékpótlásról.

Bővebben: Karácsonyi túlevés

Fitten az ünnepek alatt is!?

Bővebben: Fitten az ünnepek alatt is!?A karácsonyi időszakban fittnek maradni igazán nagy kihívás. A hideg, a korai sötétedés, a fagyos időjárás, az egészségtelen étkezések és az alkoholfogyasztás, mind-mind a formába lendülést akadályozhatják. Olvasd el hasznos tanácsainkat, hogyan előzheted meg az ünnepi időszak káros hatásait és maradj formában az ünnepek alatt is!

Bővebben: Fitten az ünnepek alatt is!?

Miért is hízunk el?

Bővebben: Miért is hízunk el?A szakemberek szerint az vezet elhízáshoz, ha az energiaháztartás felborul, mert tartósan több a bevitel, mint amennyit a szervezet képes felhasználni. Mégis, mindannyian láthatunk arra példákat, hogy hasonló aktivitás mellett egyáltalán nem egyforma a „belső égés” intenzitása: van, aki hajlamos a raktározásra, máson meg szinte átszalad a táplálék, gyakorlatilag bármennyit ehet. Lehetséges, hogy esetenként az agy állítja takarékra a tápanyag-felhasználást, valamely korábbi program, emlék, beidegződés miatt?

Bővebben: Miért is hízunk el?

Ellenőrizetlen és veszélyes!

Bővebben: Ellenőrizetlen és veszélyes!Manapság az interneten szinte minden beszerezhető – miért éppen a potencianövelő szerek maradnának ki a kínálatból? Nem árt azonban vigyázni, hiszen ezek a készítmények akár veszélyesek is lehetnek! Dr Lantos István andrológust kérdeztük a témáról.

Bővebben: Ellenőrizetlen és veszélyes!

A téli bőrápolás legfontosabb lépései

Bővebben: A téli bőrápolás legfontosabb lépéseiA hideg, a csípős levegő vagy szél hatására télen kiszárad, berepedezik a bőr. Ezek a tünetek elsősorban a kezünkön és arcunkon jelentkezik. Nézzük, mit tehetünk ellene!

Bővebben: A téli bőrápolás legfontosabb lépései

Melegedjünk ételeink által!

Bővebben: Melegedjünk ételeink által!Hidegben a szervezet több energiát igényel, ezt érezhetjük étvágyunk növekedésén, illetve a megkívánt ételek fajtáján is. Ám a zsíros húsok és édességek helyett érdemes megpróbálkozni az úgynevezett melegítő hatású élelmiszerekkel.

Bővebben: Melegedjünk ételeink által!

Igazi-keresőben

Bővebben: Igazi-keresőbenLétezik olyan, hogy igazi? Véletlenül találkozunk egymással, vagy egy felsőbb hatalom rendel minket egymás mellé? Mi lehet az oka a sok csalódásnak, sikertelen kapcsolatnak? Erről elmélkedünk cikkünkben.

Bővebben: Igazi-keresőben

Tél=pluszkilók?

Bővebben: Tél=pluszkilók?Nagyon kevesen vannak, akik a téli hónapokban nem szednek fel magukra pluszkilókat. Ez valamilyen szinten természetes is, hiszen a hidegebb időszakban szükségünk van az extra energiára, de azért nem árt óvatosnak lenni!

Bővebben: Tél=pluszkilók?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.