A nassolás csapdája

Bővebben: A nassolás csapdájaA nassolás ma már életformává nőtte ki magát, amelyet támogat az élelmiszeripar marketingje is: biztosan több chipsreklámot láthatunk, mint zöldségekét, egészséges táplálékokét. Pedig ez a szokás sok betegségért felelős!

Bővebben: A nassolás csapdája

Nem mindegy mit, nem mindegy, mikor

Bővebben: Nem mindegy mit, nem mindegy, mikorA fogyással kapcsolatban nagyjából mindenkinek van egy biztos elmélete, amit szívesen megoszt másokkal, mint az egyetlen célravezetőt. Van azonban néhány alapigazság, amelyek mindenkire igazak: és úgy tűnik, az evések időzítése is ide tartozik.

Bővebben: Nem mindegy mit, nem mindegy, mikor

Férfititkok

Bővebben: FérfititkokVajon milyenek a férfiak? Miért nem akarnak beszélni a volt barátnőjükről? Mivel álcázzák a visszautasítást, és miért nem jó ötlet megváltoztatni őket? Leleplezzük a férfititkokat: tükröt tartunk Önök elé!

Bővebben: Férfititkok

Amikor a test beteg a lélek sem maradhat érintetlen III. rész A műtét utáni terápiákról

Bővebben: Amikor a test beteg a lélek sem maradhat érintetlen III. rész  A műtét utáni...Harmadszor beszélgetek már dr. Kegye Adrienne pszichoterapeuta szakorvossal a rosszindulatú daganatos betegség okozta lelki terhekről, a diagnosztizálás idejéről és a kezelés menetéről. Az előző részben eljutottunk a műtét utáni időszakig, most a kemo-, sugár-, és hormonkezelés nehézségeiről esik szó.

Bővebben: Amikor a test beteg a lélek sem maradhat érintetlen III. rész A műtét utáni...

Letaglózó fáradtság

Bővebben: Letaglózó fáradtságEgy kis fáradtság egyáltalán nem ártalmas, hiszen sokan vannak, akik e nélkül a figyelmeztetés nélkül soha nem állnának meg. Azonban amikor ez már megmagyarázhatatlan méreteket ölt, és a mindennapi életben is akadályoz, az biztosan nem természetes.

Bővebben: Letaglózó fáradtság

Cukor: édes méreg!? 2. rész

Bővebben: Cukor: édes méreg!? 2. részOh, my sweetheart: A cukor, elhízás és a szívbetegség. Ha az Interneten rákeresünk a témára, jó sok cikket, tanulmányt olvashatunk arról, hogy cukornak semmi köze a szívbetegségekhez és az infarktushoz, leszámítva a váratlan cukoráremelések sokkoló hatását. Egy ártatlannak tűnő tanácsadó oldalon pl., amit a WSRO nevű szervezet tart fent, 37 vizsgálat összevont analízisét közlik, miszerint a cukor nem áll kapcsolatban a szívbetegséggel.

Bővebben: Cukor: édes méreg!? 2. rész

Cukor: édes méreg!? 1. rész

Bővebben: Cukor: édes méreg!? 1. részSzendi Gábor írásában a cukorról rántja le a leplet. Vajon tényleg ez az édes anyag tehet sok népbetegségről? Jól tesszük, ha édesítőszerre váltunk? Vagy inkább igyuk cukor nélkül a kávét?

Bővebben: Cukor: édes méreg!? 1. rész

Alma vagy körte? Az elhízás veszélyei

Bővebben: Alma vagy körte? Az elhízás veszélyeiAz elhízásnak két típusát különböztetjük meg, az alma és a körte típusút, az előbbi a hasra való hízás, az utóbbinál inkább a fenéken, combokon jelennek meg a plusz kilók. Ez a besorolás nem öncélúan történik, mert megfigyelések szerint az alma típus hajlamosít nagyobb mértékben koszorúér-betegségre, vagy agyvérzésre.

Bővebben: Alma vagy körte? Az elhízás veszélyei

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.