A szex mint szenvedélybetegség – mindent a szexfüggőségről 1. rész

Bővebben: A szex mint szenvedélybetegség – mindent a szexfüggőségről 1. rész

A WHO (Egészségügyi Világszervezet) legutóbbi felülvizsgálata szerint a szexuális függőség valódi mentális zavarnak, azaz betegségnek számít. Készült róla rengeteg tanulmány, kutatás, sőt, még film is (A nimfomániás 1-2. rész). Több híresség is felvállalta, hogy ebben a betegségben szenved, többek közt Jada Pinkett Smith, David Duchovny, Colin Farrell és Rob Lowe is. A szakértők szerint nagyon nehéz és egyben rendkívüli fontosságú az, hogy az érintett felismerje, megértse saját problémáját, megtörje saját ellenállását, és merjen segítséget kérni.

Bővebben: A szex mint szenvedélybetegség – mindent a szexfüggőségről 1. rész

Cukorbeteg vagy? Íme, 7 tipp az egészséges szexuális életért

Bővebben: Cukorbeteg vagy? Íme, 7 tipp az egészséges szexuális életért

A cukorbetegség nagyon alattomos betegség. Tünetek nélkül, csendben kúszik be az életedbe. Hatással van az egész tested működésére, beleértve a szexuális életet is. Sajnos egyre gyakoribb, és egyre több fiatalt érint. Egy kis kontrollal és néhány jó tippel azonban sikeresen kordában tartható, így a szex is tökéletes lehet.

Bővebben: Cukorbeteg vagy? Íme, 7 tipp az egészséges szexuális életért

6 étel és ital, ami totálisan megöli a szexuális életed

Bővebben: 6 étel és ital, ami totálisan megöli a szexuális életed

Azt már mindenki jól tudja, hogy mely ételek és italok vannak pozitív hatással a libidóra, ám arról kevesebb szó esik, hogy melyek azok, amelyek végképp elronthatják a romantikus terveket.

Bővebben: 6 étel és ital, ami totálisan megöli a szexuális életed

A csók és a puszi egészséges – ennyi mindenre jó

Bővebben: A csók és a puszi egészséges – ennyi mindenre jó

Az emberek szeretik az érintést. Ez persze nem mindenkire igaz, de bizonyított tény, hogy akit sokszor megérintettek, simogattak, puszilgattak a szülei gyermekkorában, az kiegyensúlyozottabb, nyitottabb felnőtté vált, mint azok a gyermekek, akik nem voltak ilyen szerencsések. A csók és a puszi egy tőről fakad, rengeteg mentális és fizikai előnnyel járnak.

Bővebben: A csók és a puszi egészséges – ennyi mindenre jó

A merevedési zavar krónikus prosztatagyulladást is jelezhet

Bővebben: A merevedési zavar krónikus prosztatagyulladást is jelezhetAz urológus felkeresése nemcsak amiatt nagyon fontos, hogy időben kiszűrhető legyen az esetleges prosztatadaganat, hanem azért is, mert a prosztata gyulladásos megbetegedéseit is gyorsan kell orvosolni, hogy a fennálló panaszok megszüntethetők legyenek. Prof. Dr. Nyirády Péter, a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinika Igazgatója tájékoztatott minket a krónikus prosztatagyulladásról, annak kialakulásáról, tüneteiről, kezeléséről és a megelőzés lehetőségeiről.

Bővebben: A merevedési zavar krónikus prosztatagyulladást is jelezhet

4 óvszerbaj

Bővebben: 4 óvszerbaj

A kritikus ponton, amikor a barátnőd (egyéjszakás kalandod, a legújabb hódításod, stb.) felteszi neked a háromszavas kérdést, „Van nálad óvszer?”, néha elbizonytalanodsz, és eszedbe jut, mennyire utálod ezt a védekezési módot. Hiszen ki szeret zokniban fürdeni, igaz? Ráadásul az óvszerrel állandóan valami gond van. Összegyűjtöttünk most 4 olyan problémát, ami igen gyakori, azonban könnyen kiküszöbölhető.

Bővebben: 4 óvszerbaj

A válás 5 legfurcsább oka

Bővebben: A válás 5 legfurcsább okaBizonyára te is hallottál már arról, hogy sajnos a házasságok fele (ha nem több) válással végződik. Ennek sok oka lehet: hűtlenség, pénzügyi- vagy más ellentétek a felek között, stressz, folyamatos igénybevétel, elhidegülés. Ám nem mindig ilyen prózai okok vezetnek odáig, hogy egy pár úgy érezze, nem folytathatják együtt házasságban, el kell válniuk. Néha egészen furcsa magyarázat van a háttérben. Mi most összegyűjtöttük az 5 legfurcsábbat. Hangsúlyozzuk, hogy ezek nem minden esetben igazak, minden párkapcsolat más, így, akinek nem inge…

Bővebben: A válás 5 legfurcsább oka

Párkapcsolatok 50 felett

Bővebben: Párkapcsolatok 50 felettAzt mondják, és bizony a felmérések is alátámasztják, hogy hétévente választóvonal van a párkapcsolatokban. Ami addig remekül működött, vagy az újdonság varázsával hatott ránk, az bizony elszürkülhet, és egyre több kivetnivalót találhatunk párunk viselkedésében. Egyre nehezebben toleráljuk a hobbyját, és még az erényeit is kezdjük hibáiként felsorolni.

Bővebben: Párkapcsolatok 50 felett

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.