5 érdekesség a férfiak anatómiájáról

c_400_200_16777215_00_images_capsu05.jpgA férfiak általában utálnak a saját egészségi állapotukról beszélni, legyen szó akár betegségről, súlygyarapodásról, fogyásról vagy valamilyen szexuális eredetű problémáról.  Sokan maguk próbálják megoldani a kialakult problémákat, nem fordulnak szakemberhez.

Egy felmérés szerint az amerikai lakosságot tekintve 80%-kal kevesebb férfi kezelteti magát, mint ahány nő. Valószínűleg hazánkban sem jobb a helyzet. A férfiak már csak akkor mennek orvoshoz, ha nagy a baj.

Íme, a meztelen igazság a férfiak anatómiájáról.

1. Egy átlagos pénisz mérete nem 23 cm!

Az átlagos, merev pénisz mérete körülbelül 12-17 cm; ha nem merev, akkor 3-10 cm. Most akkor mi a válasz az ősi kérdésre? A méret a lényeg?

Attól függ, hogy kit kérdezünk. A férfiak fele elégedetlen a pénisze méretével, a nők nagy része viszont teljesen elégedett partnere ezen tulajdonságával.

2. A férfiak is színlelik néha az orgazmust.

c_400_200_16777215_00_images_capsu06.jpgA férfiak közel 30%-a mímelt már orgazmust egy nemrégiben készült felmérés szerint. A nőknél ez több mint 50%. Mi lehet ennek az oka? Szeretnének örömöt szerezni a partnernek minden áron. Sokszor azonban a korai magömlés vagy a vágy hiánya miatt színlelik az orgazmust.

 

 

 

3. A pénisz el is törhet.

A felül a nő pozíció sokszor nem hogy kellemes lenne, inkább borzalmakhoz vezethet. A rá nehezedő súlytól a pénisz el is törhet. Ez akkor fordulhat elő, amikor a nő teste rossz szögben van, a pénisz merev, vérrel telt, és az elhajlás fájdalmas repedést okoz. Ez erős fájdalommal és az erekció megszűnésével jár. Ha nem kezelik megfelelően a törött péniszt, akkor hegesedés, deformitás, merevedési zavar lehet a következmény.

4. A kerékpár rossz hatással lehet a szexuális életre

Itt egy kevéssé ismert tény: a kerékpáron lévő ülés nem gyakorol akkora nyomást a péniszre, hogy merevedési zavart okozzon. A versenyülések azonban nyomják a pénisz ereit, idegeit. A megoldás az, hogy inkább párnázottabb ülést kell választani, amely kényelmesebb ülést biztosít. Lehet, hogy kicsit kevésbé néz ki jól, mint egy sportnyereg, de a szexuális élet a tét.

5. Nemcsak lent működnek máshogy a férfiak, az agyuk is teljesen különbözik a nőkétől.

A férfiak elkezdenek fantáziálni a szexről már 11 éves koruk körül és körülbelül naponta 19-szer gondolnak rá (tehát nem minden hetedik másodpercben, ahogy azt a városi legenda tartja). A nők ezzel szemben csak napi 10-szer gondolnak valamilyen szexszel kapcsolatos dologra.

Ha kérdésed van, fordulj bátran online rendelésünkhöz, ahol felkészült szakemberek várnak. Kattints ide!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.