A nő, akitől a férfiak nem tudnak szabadulni

Vannak olyan nők, akikért a férfiak bármire képesek. Mi, "átlagos" nők ezt nem nagyon értjük, mert a mi szemünkben ezek a nők nem jobbak nálunk. Mégis mi sokszor hoppon maradunk velük szemben.

c_400_200_16777215_00_images_kepek_tapado-no.jpg

Majd’ minden férfi életében van/volt egy olyan nő, aki minden további nőn felül áll. Ő az, aki pont a pasi ideálja, egyszerűen szétolvad már a látványától is. Minden bejön neki, amit ez a nő tesz, vagy mond (mindegy, hogy az micsoda, hülyeség, vagy épp értelmezhetetlen hiszti). Ő az a nő, akiért a férfi képes lenne otthagyni csapot-papot, családot, feleséget, mindent.

Ő az a nő, akivel kapcsolatban a férfinak csak szép gondolatai támadnak, buja vágyai, amelyek akár fizikai testet is ölthetnek, bárhol, bármikor, ahol és amikor a nő eszébe jut. Ő az, akivel el tudná képzelni, hogy együtt öregednek meg (nem, a nő nem öregszik, hiszen ő örök fiatal).

Folyamatosan igyekszik jó benyomást tenni a nőre, mindent elnéz neki, csak ő létezik. Amikor ő képben van, akkor a férfi megszűnik önálló egyéniségnek lenni, beolvad a nőbe, és teljesen megváltozik. Amikor utólag visszagondol életének erre a szakaszára, a fejét veri a falba, hogy mégis hogy lehetett ekkora papucs (hülye, idióta, bolond, stb.), hogy képes volt így megalázni saját magát.

A férfi számára csak ez a nő a valódi, az igazi, a nagybetűs Nő, mindenben igyekszik alkalmazkodni hozzá, mindent elnéz neki. A nő természetesen ezt megérzi, és jól ki is használja, hiszen megteheti. Őt vajmi keveset érdekli az a tény, hogy a férfi már szinte mindent és mindenkit mellőzött az életéből rajta kívül.

Mi, "átlagos" nők nem értjük ezt a jelenséget. Nem tudjuk felfogni, hogy egy férfi hogy alacsonyodhat odáig, hogy saját magát feladva, nyálcsorgatva tesz meg mindent, amit egy nő kigondol. A férfi a szemünk előtt válik totál megalázottá, hülyét csinál belőle a nő, de neki még ezt is szabad, mert ő a nagy Nő.

Mit ad a férfinak? Illúziót. Elhiteti vele, hogy nélküle nem teljes az élete, hiszen egy villanykörtét sem tudna a férfi nélkül becsavarni. Minden nap biztosítja arról a férfit, hogy milyen j ó, hogy mellette van, fontos számára, mert mindig lehet rá számítani. A férfi persze ettől rettentő boldog, mert elhiszi, pótolhatatlannak érzi magát. De nem ismeri fel, amit már az egész környezete lát, mégpedig, hogy egy láthatatlan pórázon vezeti őt a nő. Minden barátját elmarja maga mellől, mert szerinte ők nem látják a lényeget: ez a nő szereti őt, hiszen el is mondta már, sőt, a múltkor még azt is megengedte, hogy szájon csókolja. Azt is mondta, hogy nem lenne ugyanaz az élete a férfi nélkül. Szóval minden klappol, a barátok meg vakok.

A férfi boldog, hiszen jön egy-két sms, email, amiben a nő biztosítja arról, hogy még itt van, minden oké. A férfi ebből arra következtet, hogy a nő szerelme stabil, kell neki, sőt, a merészebb férfitípus úgy gondolja, hogy ez a nő nem tud nélküle élni. Pedig dehogyis van erről szó! Sajnos egy idő után valósággá válik az, amit a férfi környezete már egy ideje pedzegetett: a nő bedobja a törölközőt. Az élete ugyanis olyan "hirtelen fordulatot" vett, amely nem teszi lehetővé azt, hogy a férfi részt vegyen benne. Nem mond semmi értékelhetőt, vagy hihetőt, a férfi mégis hisz neki most is. Fájdalmas a "szakítás", hiszen nagy volt a szerelem. A férfi napokig, hetekig képtelen az életre, sajnálja magát. Csak akkor tudatosul benne igazán, hogy mi történt, amikor megpillantja élete nagy szerelmét (akiért még most is hajlandó lenne mindent feladni) egy másik pasival a közösségi oldalon, esetleg az utca túloldalán. Kész, vége, a férfi felfogja, hogy a nő nem az övé többé. Elkezd felállni a földről, újraindítja az életét, úgy dönt, összeszedi magát. A környezete lelkesedik, hogy kezd újra önmaga lenni, minden egyszer szebben alakul. Már nem jut eszébe percenként a nő, csak néhány naponta tör rá az a borzalmas érzés, amitől gombóc lesz a torkában.

Hónapok telnek el így. Már csak néha jut eszébe, de akkor is csak futólag. Az illata már nincs a férfi orrában.

De akkor hirtelen megcsörren a telefon. Ő az! Sír. Segítséget kér. Épp itt van néhány háztömbnyire. Feljöhet-e – ezt kérdezi.

A férfi némán hallgatja a nőt a telefonban, és már veszi is le a cipőjét, amit azért vett fel, mert sörözni ment volna a haverokkal. Nyílik az ajtó, és belép rajta ő, a Nő. És a férfi megint beleolvad az imádatába, és önmagát elfeledve veszi újra a tenyerére.

Kovács-Hain Zsuzsa

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.