Ezeket tartsd be, ha tartós kapcsolatot szeretnél – útmutató férfiaknak 5 pontban

Bizonyára nem egyszer döbbentél le egy-egy női reakción, és fűzted hozzá a bajszod alatt, hogy „Nőőők”. Sokkal egyszerűbb lenne minden, ha lenne a nőkhöz valamilyen kézikönyv, amit megkapsz az első randin. Mivel minden nő egészen más, nincsenek általánosságok, azonban van néhány fontos dolog, amit minden nő értékel. Ezek alapjai lehetnek egy tartós kapcsolatnak.

c_400_200_16777215_00_images_szeret.jpg

1. Őszinteség

Lerágott csont, közhely, agyonhangsúlyozott klisé. És mégis az egyik legfontosabb tulajdonság egy nő szemében. Utálják ugyanis a hazugságot, a mellébeszélést. Azt szeretik, ha a partnerük egyenes, még akkor is, ha ez néha fáj. Persze, hogy néha egyszerűbb elhallgatni a valóságot, kendőzni az igazságot, de jobban teszed, ha nem teszed, mert a nők előbb-utóbb mindenre rájönnek, és onnan már nehezebb győzni.

 

2. Kezdeményezőkészség

Természetesen itt sem lehet általánosítani, de nagy valószínűséggel a nők többségénél az jön be, ha a férfi kezdeményez. Legyen az szex, valamilyen közös program, akármi. Azonban egy dolgot ne felejts el: a kezdeményezés nem egyenlő azzal, hogy az is fog történni, amit elterveztél.

3. Vidámság, humor

A nők nem bírják, ha egy férfi képtelen megnevettetni őket. Kutatások bizonyítják, hogy inkább kezdenek kapcsolatba egy kevésbé megnyerő külsejű, ám jó humorú pasival, mint egy állati jóképű, ám mogorva, nulla humorérzékűvel. Az erőltetett poénokat viszont nem szeretik, ezért jobb, ha a fa- és szóvicceket kerülöd.

4. Stabilitás

Itt nem feltétlenül az anyagi biztonságról van szó, hanem inkább az érzelmi stabilitásról. A nők gyűlölik a bizonytalan kapcsolatokat, az érzelmeikben bizonytalan férfiakat. Számukra ez sokkal többet jelent a pénznél is. Ha egy férfi tudja, hogy mit akar a nőtől, és ennek hangot is ad, annál nincs vonzóbb a nő számára.

5. Érettség

Tizenéves tiniként ez a tulajdonság még nem annyira hangsúlyozottan fontos, de később már nagyon is. Egy nő nem érti, nem tudja értelmezni a felnőtt férfit, aki gyerekként viselkedik. Minden nőnek stabil támasz kell, egy igazi férfi, aki nem anyuci pici fia. Egy gyerekként élő férfira nem lehet alapozni semmit. Sem kapcsolatot, sem családot, sem szexuális viszonyt, még egy egyéjszakás kalandot sem.

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.