Így könnyen elveszítheted Őt!

c_400_200_16777215_00_images_unna01.jpgKitalálni a gyengébbik nem kívánságát nem mindig könnyű. A csábítás egy bonyolult játék, különösen, amikor olyan nővel van dolgod, aki elvárja, hogy gondolatolvasó légy, és pontosan tudja, hogy neked mire van szükséged anélkül, hogy ezt valaha is mondtad volna. Ha nem vagy elég okos és talpraesett a kapcsolatban, könnyen elveszítheted a nagy Őt, és nem kell hozzá sok idő. Íme, megmutatjuk, mik azok a dolgok, amik biztos kiverik a nőnél a biztosítékot.

 

1. Elfelejtesz bókolni neki.

Ha ő szépnek gondolja magát, de senki sem mondja neki, akkor elkezd azon gondolkodni, hogy elveszítette a vonzóerejét. Biztos nem esik nehezedre néha egy-egy kedves szóval megdicsérni, azt mondani neki, hogy milyen csinos, vagy szép a sminkje, a haja. Jó, ha tudod, hogy ez az egy-két kedves mondat egyenes út az erotikához egy nőnél, azonban, ha rendre elmaradnak a kedveskedő szavak, úgy becsapja maga mögött az ajtót, hogy annyit sem tudsz majd mondani, bakfitty.

2. Mindent ráhagysz.

c_400_200_16777215_00_images_unna02.jpgValljuk be, a férfiaknak könnyebb, ha mindent a nő intéz. Jó, ha ő fizeti be a csekkeket a postán, vagy ő találja ki az aktuális programot, a heti menüt és még sorolhatnám. A nők viszont ki nem állhatják, ha mindenről nekik kell dönteni. Még akkor sem, ha kívülről úgy látszik, jó, ha minden az ő kezükben van. A nők többsége az igazi férfit keresi, aki képes döntéseket hozni, akár úgy is, hogy azok ellentétesek a nő kívánságával. Hordd te a nadrágot otthon, de közben vigyázz, hogy balanszírozol, ne ess át a ló túloldalára!

 

3. Nem érezheti magát kívánatosnak.

Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a nő nő. Nem csak anya és feleség, nem szakácsnő és nem takarítónő. Pláne nem szexpartner. Ha nem tartod életben a lángját, ne csodálkozz, hogy kinyúlt pólóban fekszik melléd aludni. Aludni! Küldj neki naponta szexi sms-t, egy-egy szexi fehérneműt is vásárolhatsz. Tartsd életben a nőiségét, és akkor te is férfi maradhatsz mellette.

4. Nem segítesz a ház körüli teendőkben.

Nem arra gondolok, hogy mindent neked kell csinálni, de akárhogy is fáj, és akárhogy is inkább söröznél a haverokkal, muszáj kivenned a részed a házimunkából. Vállalj be valamit helyette. Porszívózz ki, vagy tedd a mosógépbe a szennyest. Nem olyan nagy cucc, de ő el lesz varázsolva. Ellenkező esetben megunja, hogy házicselédnek használod, és lelép.

5. Fel kell adnia önmagát.

Ez az egyik legkényesebb terület egy nőnél. Fontos ugyanis számukra az önmegvalósítás. Hagynod kell, hogy legyen hobbija, elmehessen barátnőzni, vagy amit szeretne. Ne telepedj rá, inkább érezd át a helyzetet: te sem szeretnéd, ha ő nem engedne sportolni vagy a barátaiddal egy kis sörözésre. Hagyd, hogy önmaga legyen, hiszen csak így tarthatod meg azt a nőt, akibe beleszerettél.

6. Nem vagy elég határozott az ágyban.

No, nem Christian Greynek kell lenned A szürke ötven árnyalatából, de legyél magabiztos és határozott az ágyban. A nők nem szeretik a lanyha pasikat. De vigyázz! Ha nem vagy elég gyengéd, az sem a legjobb út. Tapasztald ki, hogy mit szeret, kövesd a vágyait, de mindezt úgy, hogy neked is a lehető legjobb legyen. A közhelyes mondás, miszerint néma gyereknek anyja sem érti a szavát nagyon is igaz. Ha nem mondod el, mit szeretnél, akkor ő nem fogja kitalálni. Fontos tehát a kommunikáció, amiben szintén az a jó, ha határozott vagy.

7. Nem csókolod meg.

Bizonyított tény, hogy a párok egy bizonyos idő eltelte után kevesebbet csókolóznak. Na, sokan itt rontják el! A nők ugyanis (a többség biztosan) imádnak csókolózni. Számukra ez a szerelem leggyengédebb kimutatása. Azért valljuk be, nem rossz dolog, csak valahogy elfelejtjük, nem csináljuk. Ne ess ebbe a csapdába. Csókold meg, ahányszor csak alkalmad adódik rá. Ebből tudni fogja, hogy szereted, és ő cserébe imádni fog.

Kovács-Hain Zsuzsa

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.