Immunerősítés a szelíd módszerrel

Megelőzés - gyógyítás - regenerálás homeopátiával
Fertőzések vonatkozásában a világjelenségek azt mutatják, hogy a XXI. századra a vírusok és az antibiotikum rezisztens baktériumok támadása új lendületet vett. Ezek a kórokozók az embert változatlanul táptalajnak tekintik gátlástalan szaporodásuk érdekében, miként azt a laboratóriumi petricsészében láthatjuk, ahol kontrollált szaporításuk zajlik. És itt felbukkan két fontos fogalom: táptalaj és kontrollált. Tehát lehet ellenőrizni, és lehet nem táptalajt szolgáltatni számukra. Nézzük meg ezt a két aspektust. Nézzük meg, hogy az ember kezében milyen lehetőségek vannak ahhoz, hogy a kórokozók támadása elé kerüljön és átvegye az irányítást.

Megelőzés
• Higiénia. Cél: ne legyünk táptalajai egy kórokozónak sem!
Tudjuk, hogy a kórokozók szaporodásához nem csak táptalajra van szükség, hanem időre is. A szervezetbe kerülve minimum 1-2 napra van szükségük ahhoz, hogy befészkelve magukat elkezdjék szaporodásukat. Bejutásukat és befészkelődésüket jelentős mértékben akadályozni lehet praktikusan kivitelezhető higiénés eljárásokkal:
• Tömegrendezvények kerülése járvány idején
• Maszk - alkalmazása, ha tömegben, vagy fertőzöttek között vagyunk
• Kézmosás naponta többször, kezünkkel feleslegesen ne nyúljunk a szánkhoz, orrunkhoz
• Szájüreg öblögetése - langyos vízzel, meleg italokkal
• Orrüreg és hátsó garatfal öblögetése - nagyon enyhe sós langyos vízzel, naponta 2-3x. Tegyünk a zsebünkbe otthon készített enyhén sós vizet egy orrcsepp flakonba, amiből napközben is elvégezhetjük az orr öblögetését. Az is megfelelő, ha a markunkba engedett langyos csapvízből szippantunk fel. Engedjük hátracsorogni, hogy a hátsó garatfal, az orrmandulák, az arcüreg-nyílások is átmosódjanak. Nyeljük le a gargarizátumot, a gyomorsav elpusztítja a bekerült kórokozót.
Ezekkel a roppant egyszerű műveletekkel megnehezítjük a kórokozók bejutását és túlzott elszaporodását a szervezetben.

Immunerősítés
Valamennyi vírus azonban mindig bekerül a szervezetünkbe, ez elkerülhetetlen és alapvetően jó is. Hisz tudjuk, hogy immunrendszerünk ellenőrzi a szervezetbe betolakodó ágenseket, azonosítja őket, és ellenanyagot termel ellenük. Az immunrendszer gyengesége utat ad a betegségnek, erőssége legyőzi azt.

Gyógyítás
A fertőző betegségek zömében lázat, nyálkahártyák gyulladását következményes huruttal, elsősorban a légutakban és bélben, valamint járulékos tüneteket, mint fájdalom, köhögés, hányás, hasmenés okoznak. Gyógyításukban, kiegészítő terápiaként azon homeopátiás szerek adása javallt orvosi rendelvényre, amelyek ezeket a tüneteket a gyógyulás felé mozdítják.

Regenerálás
Magas lázzal, bőséges verejtékezéssel, végtagfájdalmakkal, levertséggel, összetörtséggel járó betegségek után, amilyen az influenza is, szükség van a szervezet támogatására a regenerálódásban. A helyes táplálkozás, folyadékbevitel, vitaminok, ásványi sók, friss levegő, stb. mellett jó szolgálatot tesznek a regenerációt támogató homeopátiás szerek.

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.