4 tipp, hogy könnyebben aludjon el

Bővebben: 4 tipp, hogy könnyebben aludjon elRendszeresen forgolódik az ágyban? Nyomasztják a másnapi teendők? Az okostelefonján még átnézi a híreket, vagy fut egy utolsó kört a Facebookon? Állandóan fáradtnak érzi magát? Mivel állandóan hullámzik a hőmérséklet is, nem könnyű mostanában egy kiadósat aludni. Összeszedtünk öt tanácsot, amivel lehet, hogy könnyebbé válik az elalvás, és nem kell többet hánykolódnia.

Bővebben: 4 tipp, hogy könnyebben aludjon el

A rendszeres szaunázás árt a spermiumoknak

Bővebben: A rendszeres szaunázás árt a spermiumoknakA gyakori szaunázás negatívan befolyásolhatja a férfiak spermiumszámát, jó hír azonban, hogy a hatás átmenetinek tűnik.

Bővebben: A rendszeres szaunázás árt a spermiumoknak

Veszélyes lehet a hasi elhízás!

Bővebben: Veszélyes lehet a hasi elhízás!A sörhas megnöveli a szívinfarktus kockázatát - ezt az ismert tényt japán kutatók komputeres tomográfiai vizsgálattal is bizonyították.

Bővebben: Veszélyes lehet a hasi elhízás!

Mementó a Rák Világnapjára!

Bővebben: Mementó a Rák Világnapjára!Míg a rózsaszín szalaggal jelképezett mellrákra évről-évre óriási figyelem összpontosul, addig a férfiakat érintő – világoskék szalaggal fémjelzett – prosztatarákra jóval kevesebb figyelem irányul.

Bővebben: Mementó a Rák Világnapjára!

Szagáról ismerszik meg: a fokhagyma!

Bővebben: Szagáról ismerszik meg: a fokhagyma!A fokhagymát mindenki ismeri – és mindenki megismeri, méghozzá messziről. Ez az a növény, amelynek hatására biztosan lesz helyed a tömött metrón – de mindezen kívül, még egyéb csodákra is képes.

Bővebben: Szagáról ismerszik meg: a fokhagyma!

Az igazi férfi, ha megbetegszik...

Bővebben: Az igazi férfi, ha megbetegszik...Bizonyára ismerős a hölgyeknek, hogy drága párjaik, férjeink, apáink és fiaink, mintha jobban szenvednének, ha betegek, mint mi nők. Többféle sztereotípia létezik arra, ha az erősebbik nemnek betegséggel kell szembenéznie, íme három jól ismert.

Bővebben: Az igazi férfi, ha megbetegszik...

Futás télvíz idején

Bővebben: Futás télvíz idejénA futás szerelmeseinek ugyan nehezebb űzni kedvenc sportjukat télen, de korántsem lehetetlen, csak néhány egyszerű szabályt kell betartani hozzá.

Bővebben: Futás télvíz idején

Egyre több az elhízott férfi

Bővebben: Egyre több az elhízott férfiAusztrál kutatók szerint mostanra a harmincas éveik közepén járó fiatal férfiak kerültek a pocakosodási harc frontvonalába, aminek köszönhetően rohamszerűen megnőhet a krónikus betegségek, sőt még a rák gyakorisága is a fiatalok körében.

Bővebben: Egyre több az elhízott férfi

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.