Veszélyes lehet a hasi elhízás!

Bővebben: Veszélyes lehet a hasi elhízás!A sörhas megnöveli a szívinfarktus kockázatát - ezt az ismert tényt japán kutatók komputeres tomográfiai vizsgálattal is bizonyították.

Bővebben: Veszélyes lehet a hasi elhízás!

Mementó a Rák Világnapjára!

Bővebben: Mementó a Rák Világnapjára!Míg a rózsaszín szalaggal jelképezett mellrákra évről-évre óriási figyelem összpontosul, addig a férfiakat érintő – világoskék szalaggal fémjelzett – prosztatarákra jóval kevesebb figyelem irányul.

Bővebben: Mementó a Rák Világnapjára!

Szagáról ismerszik meg: a fokhagyma!

Bővebben: Szagáról ismerszik meg: a fokhagyma!A fokhagymát mindenki ismeri – és mindenki megismeri, méghozzá messziről. Ez az a növény, amelynek hatására biztosan lesz helyed a tömött metrón – de mindezen kívül, még egyéb csodákra is képes.

Bővebben: Szagáról ismerszik meg: a fokhagyma!

Az igazi férfi, ha megbetegszik...

Bővebben: Az igazi férfi, ha megbetegszik...Bizonyára ismerős a hölgyeknek, hogy drága párjaik, férjeink, apáink és fiaink, mintha jobban szenvednének, ha betegek, mint mi nők. Többféle sztereotípia létezik arra, ha az erősebbik nemnek betegséggel kell szembenéznie, íme három jól ismert.

Bővebben: Az igazi férfi, ha megbetegszik...

Futás télvíz idején

Bővebben: Futás télvíz idejénA futás szerelmeseinek ugyan nehezebb űzni kedvenc sportjukat télen, de korántsem lehetetlen, csak néhány egyszerű szabályt kell betartani hozzá.

Bővebben: Futás télvíz idején

Egyre több az elhízott férfi

Bővebben: Egyre több az elhízott férfiAusztrál kutatók szerint mostanra a harmincas éveik közepén járó fiatal férfiak kerültek a pocakosodási harc frontvonalába, aminek köszönhetően rohamszerűen megnőhet a krónikus betegségek, sőt még a rák gyakorisága is a fiatalok körében.

Bővebben: Egyre több az elhízott férfi

8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás

Bővebben: 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozásAz egész világ rohan, az életünk annyira felgyorsult, hogy úgy telnek el hónapok, sőt évek, hogy egyetlen nap sem aludtunk eleget, hogy nem telt el munka nélkül egy hét. Majd egyszer csak azt vesszük észre, hogy szorít a mellkasunk, esténként duplájára dagadt a bokánk, és már a vacsoraasztalnál ülve elbóbiskolunk. A lelkünk is romokban, hiszen nincs időnk megpihenni, kicsit a hobbinknak élni. Ezen nagyon gyorsan változtatni kell!

Bővebben: 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás

Függünk a finomságoktól?

Bővebben: Függünk a finomságoktól?Éhesen soha ne menjünk vásárolni: szól a jótanács, de bizony jóllakottan is előfordul, hogy olyat veszünk meg, amire nincs is szükségünk, csak megkívántuk. De miért? Az ételek tényleg függőséget okoznak? Vagy csak belénk nevelt rossz szokásaink irányítanak?

Bővebben: Függünk a finomságoktól?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.