Szex, vagy edzés után háromszoros az infarktus kockázata?

Bővebben: Szex, vagy edzés után háromszoros az infarktus kockázata?A bostoni Tufts Medical Center''s Institute for Clinical Research and Health Policy Studies kutatóintézet tudósai 14 független tanulmány adatait elemezték ki, amelyek a nyolcvanas évek elejéig visszamenőleg tartalmaztak adatokat szívinfarktussal kórházba szállított betegekről.

Bővebben: Szex, vagy edzés után háromszoros az infarktus kockázata?

Aromaterápia télvíz idején

Bővebben: Aromaterápia télvíz idejénA téli időszak kalóriadús táplálékai az átlagosnál több salakot képeznek szervezetünkben, ezért érdemes idejében elkezdenünk a méregtelenítést. Aromaterápiával kellemes körülmények között és eredményesen fokozhatjuk méregtelenítő kúránk hatékonyságát.

Bővebben: Aromaterápia télvíz idején

Fitten az ünnepek alatt is!?

Bővebben: Fitten az ünnepek alatt is!?A karácsonyi időszakban fittnek maradni igazán nagy kihívás. A hideg, a korai sötétedés, a fagyos időjárás, az egészségtelen étkezések és az alkoholfogyasztás, mind-mind a formába lendülést akadályozhatják. Olvasd el hasznos tanácsainkat, hogyan előzheted meg az ünnepi időszak káros hatásait és maradj formában az ünnepek alatt is!

Bővebben: Fitten az ünnepek alatt is!?

Miért is hízunk el?

Bővebben: Miért is hízunk el?A szakemberek szerint az vezet elhízáshoz, ha az energiaháztartás felborul, mert tartósan több a bevitel, mint amennyit a szervezet képes felhasználni. Mégis, mindannyian láthatunk arra példákat, hogy hasonló aktivitás mellett egyáltalán nem egyforma a „belső égés” intenzitása: van, aki hajlamos a raktározásra, máson meg szinte átszalad a táplálék, gyakorlatilag bármennyit ehet. Lehetséges, hogy esetenként az agy állítja takarékra a tápanyag-felhasználást, valamely korábbi program, emlék, beidegződés miatt?

Bővebben: Miért is hízunk el?

A téli bőrápolás legfontosabb lépései

Bővebben: A téli bőrápolás legfontosabb lépéseiA hideg, a csípős levegő vagy szél hatására télen kiszárad, berepedezik a bőr. Ezek a tünetek elsősorban a kezünkön és arcunkon jelentkezik. Nézzük, mit tehetünk ellene!

Bővebben: A téli bőrápolás legfontosabb lépései

Tél=pluszkilók?

Bővebben: Tél=pluszkilók?Nagyon kevesen vannak, akik a téli hónapokban nem szednek fel magukra pluszkilókat. Ez valamilyen szinten természetes is, hiszen a hidegebb időszakban szükségünk van az extra energiára, de azért nem árt óvatosnak lenni!

Bővebben: Tél=pluszkilók?

A nassolás csapdája

Bővebben: A nassolás csapdájaA nassolás ma már életformává nőtte ki magát, amelyet támogat az élelmiszeripar marketingje is: biztosan több chipsreklámot láthatunk, mint zöldségekét, egészséges táplálékokét. Pedig ez a szokás sok betegségért felelős!

Bővebben: A nassolás csapdája

Férfiak a változó korban

Bővebben: Férfiak a változó korbanA változó korú férfinak - akárcsak a nőnek - énképét, önértékelését kell újragondolnia. A nők énképét és életcélját nagy részben meghatározza fogamzóképességük, amelynek elvesztésével újra kell értékelniük életüket, annak valódi, gyermekszüléstől független értékét és értelmét. Vannak-e ennél egyetemesebb, nagyobb, erősebb értékek is az életükben? A férfiaknál nem elsősorban a nemzőképesség, hanem férfiúi erejük elvesztése, egyszerűen az idő múlása hozza föl ugyanezeket a kérdéseket.

Bővebben: Férfiak a változó korban

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.