Warning: getimagesize(images/stories/egeszseg/hát.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/healrhu1/public_html/ferfiegeszsegor.hu/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1546

Warning: getimagesize(images/stories/egeszseg/hát.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/healrhu1/public_html/ferfiegeszsegor.hu/plugins/content/multithumb/multithumb.php on line 1546

Az élet motorja

Bővebben: Az élet motorjaVan a mellkasunk közepén egy öklömnyi szerv, mely a létünk motorja, keringésünk központi szerve. Ritmusos összehúzódásaival biztosítja a nagy- és kis vérkörben az állandó véráramlást, így látja el szerveinket az élet lételemével, az oxigénnel, és minden egyéb tápanyaggal. Szívünk működését bonyolult akaratunktól független szabályozási rendszerek vezénylik, de egészségéért mégis sok mindent tehetünk.

Bővebben: Az élet motorja

Életmódváltás – kis lépésekben

Bővebben: Életmódváltás – kis lépésekbenEgészséges, kiegyensúlyozott, rendszeres táplálkozás, vegyesen, változatosan összeállított étrend. Ez a kulcsa annak, hogy szervezetünkbe minden létfontosságú, energiát adó tápanyagot, élelmi rostokat, vitaminokat bevigyünk, és így egyensúlyban tartható testtömegünk is. Mindez nem azt jelenti, hogy hirtelen, egyik napról a másikra szakítani kellene eddigi szokásainkkal, lemondani kedvelt ételeinkről, és merőben más típusúakat fogyasztani, hanem azt, hogy kis lépésekkel, fokozatosan kell megpróbálni az egészséges étrend megvalósítását!

Bővebben: Életmódváltás – kis lépésekben

Nyolc dolog, amit talán nem tud a testéről

Bővebben: Nyolc dolog, amit talán nem tud a testérőlAz emberi szervezet az egyik legbonyolultabb rendszer – mégis, ha nincs vele gond, észrevétlenül működik. Milliónyi és milliónyi alkotóelemének csodálatos összhangjának köszönhetjük létezésünket – így hát ki ne tartaná érdekesnek, hogy is áll össze ez a csodálatos szisztéma.

Bővebben: Nyolc dolog, amit talán nem tud a testéről

Létfeltételünk: a pihentető alvás és az álmok

Bővebben: Létfeltételünk: a pihentető alvás és az álmokA felnőtt emberek egyéni alvásszükséglete jelentős eltéréseket mutat. A közhit azt tartja, hogy az éjfél előtti alvás kétszeresen számít. Természetesen ebben is különbözőek vagyunk: vannak bagoly típusúak és ugyancsak vannak pacsirták.

Bővebben: Létfeltételünk: a pihentető alvás és az álmok

Jobban figyeljen oda, mit eszik!

Bővebben: Jobban figyeljen oda, mit eszik!Létezik egy határ, melyen túl már betegségnek számít az „egészséges” táplálkozás. A szakemberek orthorexiának nevezik. Akik karácsonykor sem akarnak az egészségtudatos táplálkozással felhagyni, cukormentes, „fitt” szaloncukrot, csökkentett zsírtartalmú pulykát, fruktózzal készült bejglit ajánlanak. 

Bővebben: Jobban figyeljen oda, mit eszik!

Gerinc, fájdalmak nélkül?

Önnek fáj?Gerinc, fájdalmak nélkül?Dr. Erbszt András ortopéd szakorvos, gerincspecialista, 2004 óta a DoktorFit Gerincambulancia alapítója és vezetője, gerincsebészeti tevékenységét jelenleg a Szent János Kórház Idegsebészeti osztályán folytatja. Júliusban jelent meg első könyve Gerinc fájdalom nélkül címmel. A könyvről a legújabb műtéti technikákról és a gerincbetegek rehabilitációjáról beszélgettem a doktor úrral.

Önnek fáj?Gerinc, fájdalmak nélkül?

Ha sokat mutat a mérleg…

Bővebben: Ha sokat mutat a mérleg…Manapság nagy divat a fogyókúra, a sok ajánlott módszer közül a legtöbben az alapján választanak, melyik módszer ígéri a legnagyobb fogyást. Pedig nem biztos, hogy ez hosszú távon is jó megoldás!

Bővebben: Ha sokat mutat a mérleg…

A fejfájásról

Bővebben: A fejfájásrólFejfájás: szinte nincs olyan ember, aki ne vallhatná régi ismerősének ezt az érzést. Gondolta volna, hogy mennyiféle típusa van? És hogy milyen sok tényező okozhatja? Ha jobban ismeri a fájdalom természetét, könnyebben búcsút is inthet neki.

Bővebben: A fejfájásról

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.