A bőrrák fokozott veszélyéről és hatékony kezeléséről

Bővebben: A bőrrák fokozott veszélyéről és hatékony kezelésérőlA jó idő beköszöntével bőrünk fokozottabban ki van téve az UV sugárzás káros hatásainak. Ezért aktuálisnak érezzük, hogy felhívjuk a figyelmet egy rendkívül korszerű, kényelmesen alkalmazható eljárásra, amely az esetek döntő többségében a bőr saját immunrendszerét mozgósítva akadályozza meg, hogy bőrrák alakuljon ki az utóbbi évtizedekben robbanásszerű gyorsasággal terjedő bőrelváltozásból, az aktinikus keratózis többségéből.

Bővebben: A bőrrák fokozott veszélyéről és hatékony kezeléséről

A fáradtság és az álmosság okai

Bővebben: A fáradtság és az álmosság okaiAz iskolában a sportpályán, otthon a mindennapi gondokban helyt kell állni, de ez nehezen megy, ha folyton fáradt vagy, és olyan álmos, hogy legszívesebben bebújnál az ágyba. Mitől lehet az ember fáradt és álmos? Mit lehet ellene tenni?

Bővebben: A fáradtság és az álmosság okai

Panaszaink télen – Jótanácsok, még időben

Bővebben: Panaszaink télen – Jótanácsok, még időbenAz őszi változékony időjárás már próbára tette szervezetünket, lassan kimerülnek nyáron felhalmozott tartalékaink, s az egyre kevesebb fény kissé depresszív hangulatot okozhat. Mindez lényegesen csökkenti fajlagos védettségünket, azaz az immunitást.

Bővebben: Panaszaink télen – Jótanácsok, még időben

Boldogságra várva

Bővebben: Boldogságra várvaBár mindannyiunk jogos igénye az ÖRÖM, mégsem tölthetjük életünket kizárólag a BOLDOGSÁG-ra várva, mert közben észrevétlenül elszalad mellettünk az élet, sok apró örömteli pillanatával együtt,
melyeket észre sem vettünk, semmire sem becsültünk, hiszen mindvégig a nagy érzésre, a nagy eseményre vártunk.

Bővebben: Boldogságra várva

Veséink védelmében

Bővebben: Veséink védelmébenItt a tél, s vele a hűléses megbetegedések „szezonja”. Egyre többen keresik fel a rendelőket különféle vese- és húgyúti panaszokkal. Tanácstalanok, hogy visszatérő problémáik hátterében elégtelen folyadékfogyasztásuk, vagy egyszerű felfázás, talán egy újabb fertőzés, esetleg valamilyen krónikus betegség áll-e. Nincs idő tanakodni! Az év végi rohanásban, a megfelelési kényszer, stressz, félelmek és szorongások közepette semmire sincs idejük, a legkevésbé önmagukra…

Bővebben: Veséink védelmében

Immunerősítés a szelíd módszerrel

Bővebben: Immunerősítés a szelíd módszerrelA XXI. századra a vírusok és az antibiotikum rezisztens baktériumok támadása új lendületet vett. Ezek a kórokozók az embert változatlanul táptalajnak tekintik gátlástalan szaporodásuk érdekében. Mit tehetünk ellenük?

Bővebben: Immunerősítés a szelíd módszerrel

Aromaterápia TÉLEN

Bővebben: Aromaterápia TÉLENA téli időszak kalóriadús táplálékai az átlagosnál
több salakot képeznek szervezetünkben,
ezért érdemes idejében elkezdenünk a méregtelenítést. Aromaterápiával kellemes körülmények között és eredményesen fokozhatjuk méregtelenítő kúránk hatékonyságát.

Bővebben: Aromaterápia TÉLEN

Tippek téli fáradtság ellen

Bővebben: Tippek téli fáradtság ellenMintha járvány lenne az örökös fáradtság és az energia hiánya télen, különösen azoknál, akik két végén égetik a gyertyát. Az alábbiakban olvashatunk néhány jó tanácsot a fáradtság ellen.

Bővebben: Tippek téli fáradtság ellen

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.