Elsavasodás ellen

Bővebben: Elsavasodás ellenEgészségünk szempontjából fontos fenntartani a szervezetünk helyes sav-lúg egyensúlyát. Bár az élelmiszerekre nagyobb hangsúlyt helyeznek a sav-bázis egyensúllyal kapcsolatban, az italok legalább olyan fontosak!

Bővebben: Elsavasodás ellen

Az önbecsülés hiánya okozta bonyodalmak

Bővebben: Az önbecsülés hiánya okozta bonyodalmakTöbb vizsgálat is bizonyítja, hogy az önbecsülés alacsony szintje számos problémát okoz, ami káros hatással lehet a külső megjelenésünkre épp úgy, mint párkapcsolatunkra vagy az életpályánkra. Az alábbiakban felsoroljuk, mik a leggyakrabban előforduló problémák, és azt is, mit tehetünk a megoldás érdekében.

Bővebben: Az önbecsülés hiánya okozta bonyodalmak

Torokra forrt szavak

Bővebben: Torokra forrt szavakA betegségek felől közelítve egészen feltűnő, hogy mi minden érheti az embert a nyak magasságában, illetve azon belül. Rekedtség, torok- és mandulagyulladás,gégerák, pajzsmirigy-zavarok, hogy a nyaki csigolyák és porckorongok agyműködést hátráltató – torzulásának következményeiről ne is szóljunk!

Bővebben: Torokra forrt szavak

Szív & Szex

Bővebben: Szív & SzexAnyagi értékekre összpontosító fogyasztói társadalmunk sajnálatos velejárója szív- és érrendszeri kockázati tényezőink növekedése. Ez magyarázza a magas vérnyomás és koleszterin szint, a túlsúly, a cukorbetegség, a mozgásszegénység, a dohányzás következtében viszonylag fiatal életkorban fellépő érbetegségek növekvő számát.

Bővebben: Szív & Szex

Boldogság pirulák nélkül

Bővebben: Boldogság pirulák nélkülA rémisztő statisztikákat olvasva, hogy a lakosság 10-15%-a depressziós vagy azzal közeli állapottól senyved, könnyen gyanakodni kezdhetünk, hogy talán még mi is azok vagyunk. Napjainkban népszerű mítoszok vannak forgalomban, melyek azt állítják, hogy a depresszió "szerotoninhiány", amit csak pótolni kell, és ettől az megszűnik.

Bővebben: Boldogság pirulák nélkül

Szervezetünk „klímaberendezése”

Bővebben: Szervezetünk „klímaberendezése”Az izzadás egy teljesen természetes folyamat. A verejtéket az irhában lévő verejtékmirigyek termelik és azok kivezető csövén, a pórusokon át kerül a bőrre. Az izzadást a szimpatikus idegrendszer szabályozza, amely a szervezet belső környezetének állandóságát biztosítja ezáltal. Akkor is verejtékezünk, ha izgatottak vagyunk, félünk vagy stressz ér bennünket.

Bővebben: Szervezetünk „klímaberendezése”

Az Elmefitness

Bővebben: Az ElmefitnessAz ember ősidőktől kezdve nemcsak az izmait, a fizikai képességeit edzette, hanem a tudatát, a figyelmét és az elméjét is. A szellemileg túlterhelt modern ember számára is fontos a figyelem és az ellazulás képességeinek hatékony irányítása, az önmaga feletti uralom megszerzése.

Bővebben: Az Elmefitness

Hőmérséklet-vérmérséklet

Bővebben: Hőmérséklet-vérmérsékletA nyári időszak jellegzetes vérkeringési változásokat hoz, melyeket egyéni adottságainktól függően, eltérően élünk meg vagy szenvedünk el. Szerencsére a nyári keringési következmények többségükben enyhék, ám rendkívül fontos, hogy idejében észleljük, s ennek megfelelően megtegyük a szükséges „óvintézkedéseket”.

Bővebben: Hőmérséklet-vérmérséklet

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.