A munkaalkoholizmus öt tünete

Bővebben: A munkaalkoholizmus öt tüneteA folyton csengő mobiltelefonok és a bárhova vihető laptopok világában meglehetősen nehézkes megkülönböztetni a beszűkült tudatú munkaalkoholistákat azoktól a tudatos menedzserektől, akik csupán elhivatottak a munkájuk iránt.

Bővebben: A munkaalkoholizmus öt tünete

Hajhullás: nem csak férfiaknak!

Bővebben: Hajhullás: nem csak férfiaknak!Természetes, hogy mindannyian szebbek, fiatalabbak szeretnénk lenni, hiszen ez felel meg mai világunk ideáljának, igényeinek. Az is természetes, hogy mindannyian ijedten fordulunk orvoshoz, ha rendszeresen nagy mennyiségű hajszál marad a fésűben hajmosás után, vagy azt vesszük észre, hogy „belátunk a hajszálaink közé”. Ezek a megállapítások nem csak a nőkre, hanem a férfiakra is igazak!

Bővebben: Hajhullás: nem csak férfiaknak!

A koffein megöli az egyes rákos sejteket!

Bővebben: A koffein megöli az egyes rákos sejteket!Egyedi eredményekkel dicsekedhet a japán, amerikai és orosz tudósokból álló kutatói team. Megállapították, hogy csupán napi egy csésze kávé csökkentheti a bőrrák keletkezésének esélyét. A koffein ugyanis igen megbízhatóan pusztítja az emberi bőrben található, ultraibolyán túli sugárzással károsított sejteket, amelyek a bőrrák kulcsfontosságú előidézői.

Bővebben: A koffein megöli az egyes rákos sejteket!

Tanácsok, hogy elkerülje a nyári nyavalyákat!

Bővebben: Tanácsok, hogy elkerülje a nyári nyavalyákat!Nem kell ahhoz napozni, hogy valaki napszúrást kapjon vagy leégjen. Elég, ha csak rövid időt tölt a déli órákban a tűző napon. Íme néhány orvosi tanács ilyen esetekre. Könnyen pórul járhatott az, aki a napokban a tűző napon sétált akár 10 percet is: a napszúrás vagy a hőguta hamar megkörnyékezte az embert a nagy hőségben.

Bővebben: Tanácsok, hogy elkerülje a nyári nyavalyákat!

Egészségesétel - függőség

Bővebben: Egészségesétel - függőségJobban figyelj oda, mit eszel! Sokszor halljuk a figyelmeztetést, de létezik egy határ, melyen túl már betegségnek számít az „egészséges” táplálkozás. A szakemberek orthorexiának nevezik. Akik karácsonykor sem akarnak az egészségtudatos táplálkozással felhagyni, cukormentes, „fitt” szaloncukrot, csökkentett zsírtartalmú pulykát, fruktózzal készült bejglit ajánlanak.

Bővebben: Egészségesétel - függőség

Cigaretta nélkül...

Bővebben: Cigaretta nélkül...Egyre több a dohányos. Statisztikák szerint ráadásul egyre fiatalabb korban szoknak rá a cigarettára, és ezzel már kora ifjúságukban rongálják szervezetüket. Ha viszont valaki úgy dönt, hogy felhagy ezzel a rossz szokással, a szervezet gyorsan regenerálódik. A nikotinhiány miatti elvonási tünetek az első néhány hétben jelentkeznek attól a pillanattól kezdve, amikor a dohányos elnyomta az utolsó cigarettát.

Bővebben: Cigaretta nélkül...

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.