Légy férfi!

Bővebben: Légy férfi!Minden nőnek van egy elképzelése arról, hogy milyen is az igazi férfi, milyen társ mellett érezné magát biztonságban. Általában ez a férfi egy érett, felelősségteljes ember, akire a nő rá meri bízni magát és gyermekeit. Ám ezt a szintet nem is olyan könnyű elérni, a férfiak számára igazi kihívást jelent. Lássuk, mit tehetsz, hogy igazi férfiként tekintsen rád a szerelmed.

Bővebben: Légy férfi!

Tények a spermiumokról

Bővebben: Tények a spermiumokrólHa csak egy (kettő, három) spermium és egy (kettő, három) petesejt szükséges egy (kettő, három) kisbaba megfoganásához, akkor minek annyi sperma a férfiaknak? És hány spermium tekinthető normálisnak? Meddig élnek? Van valami, amit megtehetsz, hogy növeld a sperma mennyiségét vagy javítsd a minőségét? Megannyi kérdés… Íme, a válaszok.

Bővebben: Tények a spermiumokról

Szerezd vissza a párod teljes figyelmét!

Bővebben: Szerezd vissza a párod teljes figyelmét!Úgy érzed, bármit is teszel, bárhogy is keresed a kedvét, a párod nem figyel rád eléggé? Nem értékel? Mindent természetesnek vesz? Ne hagyd magad! Szerezd vissza a figyelmét 100%-ban!

Bővebben: Szerezd vissza a párod teljes figyelmét!

A férfiak és a karácsony

Bővebben: A férfiak és a karácsonyNálunk mindig a nagymamám és az anyukám volt a karácsonyi angyal. A család férfitagjai igyekeztek olyan távol maradni az előkészületektől, amennyire csak lehetett. December elejére már megvolt minden ajándék, anyu és nagyi mindent kézben tartottak.

Bővebben: A férfiak és a karácsony

A hormonok játéka

Bővebben: A hormonok játékaA hormonjaink sakkban tartanak bennünket. Úgy játszadoznak velünk, ahogy a kedvük tartja. Számtalan tudományos kutatással bizonyították már, hogy a szexuális életünk a hormonoktól függ. Az, hogy mikor akarjuk, az, hogy kivel, mind-mind a hormonjainkon múlik.

Bővebben: A hormonok játéka

Mi a boldogság? – 4 szempont a férfi szemszögéből

Bővebben: Mi a boldogság? – 4 szempont a férfi szemszögébőlA boldogság olyan, mint egy étel. Mindenkinek másmilyen ízű, mindenki máshogy készíti el, és mindenkinek a saját receptje a legjobb. Azt mondják, nem is maga a boldogság az, amit meg kell tapasztalnunk, hanem a hozzá vezető utat kell igazán megélnünk.

Bővebben: Mi a boldogság? – 4 szempont a férfi szemszögéből

Akár gyermekkori betegségek is okozhatnak terméketlenséget

Bővebben: Akár gyermekkori betegségek is okozhatnak terméketlenségetA férfiak nemzőképességét sok tényező befolyásolhatja. Írtunk már a szauna, a forró fürdő, és egyéb, nagy hőhatással járó tevékenységről, amelyek negatív irányba mozdítják a spermiumok mennyiségét és minőségét is. Most azonban Dr. Pálfi Péter urológussal beszélgettünk arról, hogy milyen gyerek- és felnőttkori fertőző betegségek esetében kell tartani a nemzőképesség megváltozásától.

Bővebben: Akár gyermekkori betegségek is okozhatnak terméketlenséget

Honnan tudhatod biztosan, hogy ez bizony szerelem?

Bővebben: Honnan tudhatod biztosan, hogy ez bizony szerelem?A bizonytalanság érzése valahogy mindig együtt jár az ismerkedéssel, az újdonság felfedezésével. Sokszor már elsőre is érezzük azt a furcsa, mindent betöltő érzést, ami nem lehet más, csak a szerelem. Igen, én hiszek az első látásra szerelemben. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor még számunkra sem egyértelmű, hogy mit is érzünk a másik iránt. Honnan tudhatod hát biztosan, hogy szerelmes vagy?

Bővebben: Honnan tudhatod biztosan, hogy ez bizony szerelem?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.