Szerezd vissza a párod teljes figyelmét!

Bővebben: Szerezd vissza a párod teljes figyelmét!Úgy érzed, bármit is teszel, bárhogy is keresed a kedvét, a párod nem figyel rád eléggé? Nem értékel? Mindent természetesnek vesz? Ne hagyd magad! Szerezd vissza a figyelmét 100%-ban!

Bővebben: Szerezd vissza a párod teljes figyelmét!

A férfiak és a karácsony

Bővebben: A férfiak és a karácsonyNálunk mindig a nagymamám és az anyukám volt a karácsonyi angyal. A család férfitagjai igyekeztek olyan távol maradni az előkészületektől, amennyire csak lehetett. December elejére már megvolt minden ajándék, anyu és nagyi mindent kézben tartottak.

Bővebben: A férfiak és a karácsony

A hormonok játéka

Bővebben: A hormonok játékaA hormonjaink sakkban tartanak bennünket. Úgy játszadoznak velünk, ahogy a kedvük tartja. Számtalan tudományos kutatással bizonyították már, hogy a szexuális életünk a hormonoktól függ. Az, hogy mikor akarjuk, az, hogy kivel, mind-mind a hormonjainkon múlik.

Bővebben: A hormonok játéka

Mi a boldogság? – 4 szempont a férfi szemszögéből

Bővebben: Mi a boldogság? – 4 szempont a férfi szemszögébőlA boldogság olyan, mint egy étel. Mindenkinek másmilyen ízű, mindenki máshogy készíti el, és mindenkinek a saját receptje a legjobb. Azt mondják, nem is maga a boldogság az, amit meg kell tapasztalnunk, hanem a hozzá vezető utat kell igazán megélnünk.

Bővebben: Mi a boldogság? – 4 szempont a férfi szemszögéből

Akár gyermekkori betegségek is okozhatnak terméketlenséget

Bővebben: Akár gyermekkori betegségek is okozhatnak terméketlenségetA férfiak nemzőképességét sok tényező befolyásolhatja. Írtunk már a szauna, a forró fürdő, és egyéb, nagy hőhatással járó tevékenységről, amelyek negatív irányba mozdítják a spermiumok mennyiségét és minőségét is. Most azonban Dr. Pálfi Péter urológussal beszélgettünk arról, hogy milyen gyerek- és felnőttkori fertőző betegségek esetében kell tartani a nemzőképesség megváltozásától.

Bővebben: Akár gyermekkori betegségek is okozhatnak terméketlenséget

Honnan tudhatod biztosan, hogy ez bizony szerelem?

Bővebben: Honnan tudhatod biztosan, hogy ez bizony szerelem?A bizonytalanság érzése valahogy mindig együtt jár az ismerkedéssel, az újdonság felfedezésével. Sokszor már elsőre is érezzük azt a furcsa, mindent betöltő érzést, ami nem lehet más, csak a szerelem. Igen, én hiszek az első látásra szerelemben. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor még számunkra sem egyértelmű, hogy mit is érzünk a másik iránt. Honnan tudhatod hát biztosan, hogy szerelmes vagy?

Bővebben: Honnan tudhatod biztosan, hogy ez bizony szerelem?

Idős az, aki annak érzi magát?

Bővebben: Idős az, aki annak érzi magát?Vajon mit jelent az életkor? Tényleg csak egy szám? Valóban igaz lenne a mondás, hogy mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát? Teljesen mást jelentett az a kifejezés, hogy „idős” 100 évvel ezelőtt, mint most. A mai ember élettartama jelentősen megnőtt. Ez mindenféle biológiai következménnyel jár együtt. A következőkben a férfiklimaxról lesz szó.

Bővebben: Idős az, aki annak érzi magát?

Szerelmek a filmekben – 25 idézet, amellyel leveheted a lábáról a kedvesed

Bővebben: Szerelmek a filmekben – 25 idézet, amellyel leveheted a lábáról a kedvesedMikor írtál utoljára igazi levelet? Nem emailt, nem sms-t, hanem postai levelet. Ugye, hogy nagyon régen volt? Fogj egy papírt, válassz egy szép idézetet innen, és írj egy szerelmes levelet, mert annál nincs is jobb érzés, mint levelet kapni. Most filmes szerelmes idézeteket válogattunk neked a kedvenceinkből.

Bővebben: Szerelmek a filmekben – 25 idézet, amellyel leveheted a lábáról a kedvesed

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.