Érdekességek a női mellekről

Bővebben: Érdekességek a női mellekrőlMindig fontos kérdés, állandó frusztrációt okoz a nőknek, a férfiak odavannak érte. Mi az? Hát persze, hogy a női mell.

Bővebben: Érdekességek a női mellekről

Tippjeink őszre

Bővebben: Tippjeink őszreA legtöbben az influenza miatt aggódnak, holott az őszi, kissé hektikus időjárás más vírusokat is rázúdíthat az immunrendszerre. Ilyenkor a parainfluenzavírusok, adenovírusok, koronavírusok, rinovírusok csak úgy tobzódnak, nem is beszélve baktériumokról.

Bővebben: Tippjeink őszre

Az odafigyelés művészete – párkapcsolatok 50 felett

Bővebben: Az odafigyelés művészete – párkapcsolatok 50 felettAzt mondják, és bizony a felmérések is alátámasztják, hogy hétévente választóvonal van a párkapcsolatokban. Ami addig remekül működött, vagy az újdonság varázsával hatott ránk, az bizony elszürkülhet, és egyre több kivetnivalót találhatunk párunk viselkedésében. Egyre nehezebben toleráljuk a hobbyját, és még az erényeit is kezdjük hibáiként felsorolni.

Bővebben: Az odafigyelés művészete – párkapcsolatok 50 felett

Mindent a spermiumról

Bővebben: Mindent a spermiumrólDr. Járomi Péterrel, urológus adjunktussal arról beszélgettünk, milyen és mekkora szerepet játszik az örökítőanyag összetétele a nemzőképességben. Fontos-e egyáltalán, hogy milyen összetételű a sperma, és mikor nevezhető az a normálistól eltérőnek.

Bővebben: Mindent a spermiumról

Hogyan kerülhető el a fél siker az ágyban

Bővebben: Hogyan kerülhető el a fél siker az ágybanPotencia problémák helyett, a megfelelő módszerekkel továbbra is jól állhatjuk a sarat. A kor előrehaladtával egyre gyakrabban jelentkezhetnek a férfiaknál erekciós gondok. Vajon milyen módszerekkel lehet tenni a kényes helyzet ellen?

Bővebben: Hogyan kerülhető el a fél siker az ágyban

Így könnyen elveszítheted Őt!

Bővebben: Így könnyen elveszítheted Őt!Kitalálni a gyengébbik nem kívánságát nem mindig könnyű. A csábítás egy bonyolult játék, különösen, amikor olyan nővel van dolgod, aki elvárja, hogy gondolatolvasó légy, és pontosan tudja, hogy neked mire van szükséged anélkül, hogy ezt valaha is mondtad volna. Ha nem vagy elég okos és talpraesett a kapcsolatban, könnyen elveszítheted a nagy Őt, és nem kell hozzá sok idő. Íme, megmutatjuk, mik azok a dolgok, amik biztos kiverik a nőnél a biztosítékot.

Bővebben: Így könnyen elveszítheted Őt!

Flörtök, kalandok: hol a határ?

Bővebben: Flörtök, kalandok: hol a határ?Igaz, hogy nincs leírt meghatározása annak, hogy mi minősül megcsalásnak, a tény az, hogy a hűtlenek sokkal több kárt okoznak, mintsem, hogy ez megérje. Akár szexről van szó, akár egy csókról, az árulás, az árulás.

Bővebben: Flörtök, kalandok: hol a határ?

Ezeket tartsd be, ha tartós kapcsolatot szeretnél – útmutató férfiaknak 5 pontban

Bővebben: Ezeket tartsd be, ha tartós kapcsolatot szeretnél – útmutató férfiaknak 5...Bizonyára nem egyszer döbbentél le egy-egy női reakción, és fűzted hozzá a bajszod alatt, hogy „Nőőők”. Sokkal egyszerűbb lenne minden, ha lenne a nőkhöz valamilyen kézikönyv, amit megkapsz az első randin. Mivel minden nő egészen más, nincsenek általánosságok, azonban van néhány fontos dolog, amit minden nő értékel. Ezek alapjai lehetnek egy tartós kapcsolatnak.

Bővebben: Ezeket tartsd be, ha tartós kapcsolatot szeretnél – útmutató férfiaknak 5...

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.