Tesztoszteronszint növelés természetesen

Bővebben: Tesztoszteronszint növelés természetesenHa alacsony a tesztoszteronszinted, de szeretnél gyógyszerek nélkül magasabb libidót, jobb teljesítményt az ágyban, olvasd el természetes tippjeinket.

Bővebben: Tesztoszteronszint növelés természetesen

A pénz és a jólét inspirálja őt – az üzletember

Bővebben: A pénz és a jólét inspirálja őt – az üzletemberMi a legfontosabb az életben?- sokszor tesszük fel ezt a kérdést magunknak.  Karrier, pénz, szerelem, boldogság, gyerekek?. Dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta segítségével, arra keresem a választ, hogy egy üzletember életében, milyen életvezetés, milyen stresszfaktorokat generál, és mi a megoldás.

Bővebben: A pénz és a jólét inspirálja őt – az üzletember

5 érdekesség a férfiak anatómiájáról

Bővebben: 5 érdekesség a férfiak anatómiájárólA férfiak általában utálnak a saját egészségi állapotukról beszélni, legyen szó akár betegségről, súlygyarapodásról, fogyásról vagy valamilyen szexuális eredetű problémáról.  Sokan maguk próbálják megoldani a kialakult problémákat, nem fordulnak szakemberhez.

Bővebben: 5 érdekesség a férfiak anatómiájáról

5 tipp tavaszi fáradtság ellen

Bővebben: 5 tipp tavaszi fáradtság ellenEbben az időszakban mindig nagyon fáradtnak érzem magam. Azt látom, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Ahelyett, hogy érezném a csodás természet lágy érintését, inkább csak ingerlékeny vagyok, folyton hangulatingadozásaim vannak és állva el tudnék aludni.

Bővebben: 5 tipp tavaszi fáradtság ellen

Rügyező természet, virágzó szerelem

Bővebben: Rügyező természet, virágzó szerelemA tavasz a szerelemesek évszaka! Mi a valóság alapja ennek a feltevésnek és mit jelent egy barát a bimbódzó szerelem idején?  Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal keresem a válaszokat a kérdésekre.

Bővebben: Rügyező természet, virágzó szerelem

A férfinak a biztonságot saját maga jelenti

Bővebben: A férfinak a biztonságot saját maga jelentiBiztonság. A szót mindenki ismeri, mindenki használja, de nem ugyanazt jelenti mindenki számára. Az élet számos területén törekszünk a biztonságra, de vajon van-e a nemek között különbség a párkapcsolati biztonság terén. Frank Róbert pszichológussal keresem a kérdésre a választ.

Bővebben: A férfinak a biztonságot saját maga jelenti

Az „egészséges párkapcsolat” ismérvei - 7 mítosz, amely tévútra is vihet

Bővebben: Az „egészséges párkapcsolat” ismérvei - 7 mítosz, amely tévútra is vihetUgye neked is van egy idealizált kép a fejedben az egészséges, boldog párkapcsolatról? Ez a kép annak a társadalmi, kulturális skatulyának köszönhető, amelyben élsz, amelyben élünk. Van egy elvárás, aminek meg kell felelni még akkor is, ha nem azonos a véleményed az elvárással. Ezek a sztereotípiák azonban sokszor többet ártanak, mint használnak. Lássunk most 7 mítoszt, amiről azt gondolják, hogy meghatározza az egészséges kapcsolatot.

Bővebben: Az „egészséges párkapcsolat” ismérvei - 7 mítosz, amely tévútra is vihet

„Ezért mentem hozzád, szerelmem” – Egy feleség levele a férjének

Bővebben: „Ezért mentem hozzád, szerelmem” – Egy feleség levele a férjének„Tíz év házasság, tizenkilenc év szerelem, két gyerek, rengeteg öröm, sok sírás, még több szeretet. Ezek vagyunk mi, együtt. Soha nem mondtam el, hogy miért mentem hozzád. Nem azért, mert ennek így kellett lennie, és nem is azért, mert a szüleink már nagyon szerették volna.

Bővebben: „Ezért mentem hozzád, szerelmem” – Egy feleség levele a férjének

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.