Megelőzés és kezelés

Bővebben: Megelőzés és kezelésGyakori vizelési inger, nyugtalan éjszakák: már a reklámok is ezekre a tünetekre hívják fel a férfiak figyelmét. Dr. Adányi József a nyíregyházi Józsa András Kórház Urológiai Osztályának szakorvosa beszélt az időskori férfiak megnagyobbodott prosztatájának gyógyításáról.

Bővebben: Megelőzés és kezelés

Alacsony tesztoszteron, társadalmi megbélyegzés – így nyerd vissza az önbizalmad

Bővebben: Alacsony tesztoszteron, társadalmi megbélyegzés – így nyerd vissza az önbizalmadVannak, akik úgy gondolják, hogy egy férfi kevésbé férfias, ha veszít energiaszintjéből és csökken a libidója. Az alacsony tesztoszteronszinttel együtt járó társadalmi megbélyegzést sajnos nagyon nehéz legyőzni, de nem lehetetlen.

Bővebben: Alacsony tesztoszteron, társadalmi megbélyegzés – így nyerd vissza az önbizalmad

A hormonjaink sakkban tartanak bennünket

Bővebben: A hormonjaink sakkban tartanak bennünketÚgy játszadoznak velünk, ahogy a kedvük tartja. Számtalan tudományos kutatással bizonyították már, hogy a szexuális életünk a hormonoktól függ. Az, hogy mikor akarjuk, az, hogy kivel, mind-mind a hormonjainkon múlik.

Bővebben: A hormonjaink sakkban tartanak bennünket

Szívrohamom volt. Szexelhetek?

Bővebben: Szívrohamom volt. Szexelhetek?Azoknak, akik átesnek egy szívinfarktuson, teljesen megváltozik az életük. Az eddig jól ketyegő szív most már nem olyan megbízható. Szerintük. Sokan félnek megerőltető dolgokat csinálni, ezért felhagynak régi szokásaikkal, és a szexuális életük is megváltozik.

Bővebben: Szívrohamom volt. Szexelhetek?

3 last minute nyári veszély – így kerüld el őket

Bővebben: 3 last minute nyári veszély – így kerüld el őketIgaz, hogy naptár szerint már az utolsó nyári napokat éljük, de az előrejelzések szerint szeptemberben igazi indiánnyár vár ránk. Nem késő hát végiggondolni, milyen veszélyekre érdemes odafigyelni a még mindig forró nyárban.

Bővebben: 3 last minute nyári veszély – így kerüld el őket

4 dolog, amit a szád mond el az egészségedről

Bővebben: 4 dolog, amit a szád mond el az egészségedrőlGondoltad volna, hogy a szád többet árul el rólad, mint elsőre hinnéd? Azon túl, hogy a beszélgetőpartnered tudja, hogy fokhagymás pirítóst reggeliztél, az orális tünetekre érdemes nagyon odafigyelni, mert még egy ártatlan fogínyvérzés mögött is meghúzódhat komolyabb probléma.

Bővebben: 4 dolog, amit a szád mond el az egészségedről

Így veszíts el egy nőt

Bővebben: Így veszíts el egy nőt Kitalálni a gyengébbik nem kívánságát nem mindig könnyű. A csábítás egy bonyolult játék, különösen, amikor olyan nővel van dolgod, aki elvárja, hogy gondolatolvasó légy, és pontosan tudja, hogy neked mire van szükséged anélkül, hogy ezt valaha is mondtad volna. Ha nem vagy elég okos és talpraesett a kapcsolatban, könnyen elveszítheted a nagy Őt, és nem kell hozzá sok idő. Íme, megmutatjuk, mik azok a dolgok, amik biztos kiverik a nőnél a biztosítékot.

Bővebben: Így veszíts el egy nőt

Energiát!!!

Bővebben: Energiát!!!Ha túl vagy életed egy fárasztó szakaszán, ha sokat vesz ki belőled a családi élet mozgalmassága, vagy a munkád fárasztott ki, itt az ideje, hogy feltöltsd az energiaraktáraidat. Íme, a mi 6 tippünk.

Bővebben: Energiát!!!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.