10 másnaposság elleni praktika: tényleg működnek?

Bővebben: 10 másnaposság elleni praktika: tényleg működnek?Ilyenkor nyáron, a fesztiválszezon kellős közepén előfordul, hogy túl sok alkoholt fogyasztasz. Ez gyakran zavaros emlékekhez vezet, megszűnik az a helyes ítélet, és a reggeli ébredés utáni érzés nem túl kellemes. Az alkoholban lévő metabolitok okozzák a hányingert a fáradtságot, a fejfájást, valamint az általános lelassulást.

Bővebben: 10 másnaposság elleni praktika: tényleg működnek?

9, a szerelemmel is összefüggő fóbia, amiről biztos nem tudtál még

Bővebben: 9, a szerelemmel is összefüggő fóbia, amiről biztos nem tudtál még  Rengeteg megmagyarázhatatlan fóbia létezik. Valamilyen tárgy, élethelyzet, szituáció okozhatja. A fóbia tünetei közé tartozik a légszomj, vagy szájszárazság, de okozhat komolyabb hányást, mellkasi fájdalmat, pánikrohamokat és heves szívdobogást is. Vannak, akik még a beszéd képességét is elveszítik.

Bővebben: 9, a szerelemmel is összefüggő fóbia, amiről biztos nem tudtál még

Növeld a tesztoszteronszinted természetesen

Bővebben: Növeld a tesztoszteronszinted természetesenHa alacsony a tesztoszteronszinted, de szeretnél gyógyszerek nélkül magasabb libidót, jobb teljesítményt az ágyban, olvasd el természetes tippjeinket.

Bővebben: Növeld a tesztoszteronszinted természetesen

Nem alszol jól? Étkezz másképp!

Bővebben: Nem alszol jól? Étkezz másképp!Gondoltad volna, hogy az étkezésed hatással van az alvásodra? Ugye, hogy elkerülnéd azokat az élelmiszereket, amelyek negatívan befolyásolják az éjszakai pihenésed, ha tudnád, hogy melyek azok? Íme, összegyűjtöttük neked, miket fogyassz, illetve ne fogyassz, ha tényleg pihentető alvásra vágysz.

Bővebben: Nem alszol jól? Étkezz másképp!

Mítoszok az egészségről, amit már véletlenül sem kell elhinned

Bővebben: Mítoszok az egészségről, amit már véletlenül sem kell elhinned

Külföldi oldalakat böngészve találtunk rá néhány olyan egészségügyi tévhitre, amelyeknek egy jó részét bizony még mi is elhittük.

Bővebben: Mítoszok az egészségről, amit már véletlenül sem kell elhinned

A nyitott házasság nem tabu

Bővebben: A nyitott házasság nem tabuNyitott kapcsolat, nyitott házasság. Nem ismeretlen fogalmak, csak Magyarországon kevésbé elterjedt kapcsolati formát takarnak. Pedig lehet, hogy a Te fejedben is sokszor megfordult már, hogy kikacsints a monogám kapcsolatodból, mert megkísértett a vágy, vagy egy izgalmas új vonzalom.

Bővebben: A nyitott házasság nem tabu

Óvakodj a pszichopatáktól!

Bővebben: Óvakodj a pszichopatáktól!A pszichopátia az egyik legrégebbi személyiségzavar, a pszichopatákat ma divatos szóval antiszociális vagy disszociatív személyiségnek hívjuk.  Egy skálán elhelyezve egyik végén azok állnak, akik a normákkal, törvényekkel szembekerülve előbb-utóbb börtönben végzik, a másik végén pedig, akik ugyan nem szegik meg a társadalmi normákat, de ettől még kiválóan tudják „pusztítani”  környezetüket.

Bővebben: Óvakodj a pszichopatáktól!

7 betegség, ami rombolja a szexuális életet

Bővebben: 7 betegség, ami rombolja a szexuális életetAz elme a legfontosabb nemi szerv, ugyanis az érzelmeid igen nagy károkat okozhatnak a szexuális életedben. A merevedési zavarok 10-20%-a érzelmi problémákból eredeztethető; depresszió, a teljesítmény miatti szorongás is okozhatja. De mi a helyzet a fennmaradó 80-90%-kal? Számos betegség zavarhatja a vér megfelelő áramlását, ami pedig az erekció egyik fő feltétele.

Bővebben: 7 betegség, ami rombolja a szexuális életet

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.