Óvakodj a pszichopatáktól!

Bővebben: Óvakodj a pszichopatáktól!A pszichopátia az egyik legrégebbi személyiségzavar, a pszichopatákat ma divatos szóval antiszociális vagy disszociatív személyiségnek hívjuk.  Egy skálán elhelyezve egyik végén azok állnak, akik a normákkal, törvényekkel szembekerülve előbb-utóbb börtönben végzik, a másik végén pedig, akik ugyan nem szegik meg a társadalmi normákat, de ettől még kiválóan tudják „pusztítani”  környezetüket.

Bővebben: Óvakodj a pszichopatáktól!

7 betegség, ami rombolja a szexuális életet

Bővebben: 7 betegség, ami rombolja a szexuális életetAz elme a legfontosabb nemi szerv, ugyanis az érzelmeid igen nagy károkat okozhatnak a szexuális életedben. A merevedési zavarok 10-20%-a érzelmi problémákból eredeztethető; depresszió, a teljesítmény miatti szorongás is okozhatja. De mi a helyzet a fennmaradó 80-90%-kal? Számos betegség zavarhatja a vér megfelelő áramlását, ami pedig az erekció egyik fő feltétele.

Bővebben: 7 betegség, ami rombolja a szexuális életet

Érdekes tények a spermiumokról

Bővebben: Érdekes tények a spermiumokrólHa már e havi témánk az apaság, a férfiak egyik nagyon fontos életfeladata, itt az idő, hogy egy-két érdekességet és fontos tényt megtudj a spermiumokról.

Bővebben: Érdekes tények a spermiumokról

Boldogság = szex + szerelem

Bővebben: Boldogság = szex + szerelemEgy párkapcsolatban az érzelmek és a testiség egyaránt fontos szereplők. Az, hogy melyik van előrébb a rangsorban, és az, hogy milyen e kettő viszonya egymáshoz a nőknél és a férfiaknál más és más.

Bővebben: Boldogság = szex + szerelem

Izom és tesztoszteron

Bővebben: Izom és tesztoszteronA tesztoszteron segíti az izmokat, az alacsony tesztoszteronszint azonban nem tesz jót az izomtömegnek. Ez egy nagyon egyszerű egyenlet: a tesztoszteron izmot épít, az alacsony tesztoszteronszint pedig növeli a zsírtömeget. Íme, néhány tipp, hogy fenntarthasd, amit már elértél.

Bővebben: Izom és tesztoszteron

8 fontos lecke, amit meg kell tanulnod a nőktől

Bővebben: 8 fontos lecke, amit meg kell tanulnod a nőktőlBizony, sok mindent lehet tanulni a nőktől. Hogy miért van erre szükséged? Ugye neked is az a célod, hogy boldoggá tedd egyiküket? Akkor olvass tovább!

Bővebben: 8 fontos lecke, amit meg kell tanulnod a nőktől

7 tipp az erekció megóvására

Bővebben: 7 tipp az erekció megóvásáraHogyan kerülhető el a fél siker az ágyban? Potencia problémák helyett, a megfelelő módszerekkel továbbra is jól állhatjuk a sarat. A kor előrehaladtával egyre gyakrabban jelentkezhetnek a férfiaknál erekciós gondok. Vajon milyen módszerekkel lehet tenni a kényes helyzet ellen?

Bővebben: 7 tipp az erekció megóvására

Spermagyilkos szauna

Bővebben: Spermagyilkos szaunaÉpp babával próbálkoztok? Valamiért nem jön össze? Esetleg már megjártátok a genetikai vizsgálatot is a pároddal? Gondold végig a saját szokásaidat, ugyanis azok is rejthetik a probléma gyökerét.

Bővebben: Spermagyilkos szauna

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.