Érdekes tények a spermiumokról

Bővebben: Érdekes tények a spermiumokrólHa már e havi témánk az apaság, a férfiak egyik nagyon fontos életfeladata, itt az idő, hogy egy-két érdekességet és fontos tényt megtudj a spermiumokról.

Bővebben: Érdekes tények a spermiumokról

Boldogság = szex + szerelem

Bővebben: Boldogság = szex + szerelemEgy párkapcsolatban az érzelmek és a testiség egyaránt fontos szereplők. Az, hogy melyik van előrébb a rangsorban, és az, hogy milyen e kettő viszonya egymáshoz a nőknél és a férfiaknál más és más.

Bővebben: Boldogság = szex + szerelem

Izom és tesztoszteron

Bővebben: Izom és tesztoszteronA tesztoszteron segíti az izmokat, az alacsony tesztoszteronszint azonban nem tesz jót az izomtömegnek. Ez egy nagyon egyszerű egyenlet: a tesztoszteron izmot épít, az alacsony tesztoszteronszint pedig növeli a zsírtömeget. Íme, néhány tipp, hogy fenntarthasd, amit már elértél.

Bővebben: Izom és tesztoszteron

8 fontos lecke, amit meg kell tanulnod a nőktől

Bővebben: 8 fontos lecke, amit meg kell tanulnod a nőktőlBizony, sok mindent lehet tanulni a nőktől. Hogy miért van erre szükséged? Ugye neked is az a célod, hogy boldoggá tedd egyiküket? Akkor olvass tovább!

Bővebben: 8 fontos lecke, amit meg kell tanulnod a nőktől

7 tipp az erekció megóvására

Bővebben: 7 tipp az erekció megóvásáraHogyan kerülhető el a fél siker az ágyban? Potencia problémák helyett, a megfelelő módszerekkel továbbra is jól állhatjuk a sarat. A kor előrehaladtával egyre gyakrabban jelentkezhetnek a férfiaknál erekciós gondok. Vajon milyen módszerekkel lehet tenni a kényes helyzet ellen?

Bővebben: 7 tipp az erekció megóvására

Spermagyilkos szauna

Bővebben: Spermagyilkos szaunaÉpp babával próbálkoztok? Valamiért nem jön össze? Esetleg már megjártátok a genetikai vizsgálatot is a pároddal? Gondold végig a saját szokásaidat, ugyanis azok is rejthetik a probléma gyökerét.

Bővebben: Spermagyilkos szauna

Mitől lesz hűséges a férfi?

Bővebben: Mitől lesz hűséges a férfi?Az oxitocin nevű hormon a monogám férfiaknak segít hűségesnek maradni, ugyanis segít távol maradni egy másik csinos nőtől – írja a Los Angeles Times. A szerelemhormonként is ismert szer tehát segít hűségesnek maradni.

Bővebben: Mitől lesz hűséges a férfi?

A nő este, a férfi reggel

Bővebben: A nő este, a férfi reggelA hormonjaink sakkban tartanak bennünket. Úgy játszadoznak velünk, ahogy a kedvük tartja. Számtalan tudományos kutatással bizonyították már, hogy a szexuális életünk a hormonoktól függ. Az, hogy mikor akarjuk, az, hogy kivel, mind-mind a hormonjainkon múlik.

Bővebben: A nő este, a férfi reggel

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.