Mitől lesz hűséges a férfi?

Bővebben: Mitől lesz hűséges a férfi?Az oxitocin nevű hormon a monogám férfiaknak segít hűségesnek maradni, ugyanis segít távol maradni egy másik csinos nőtől – írja a Los Angeles Times. A szerelemhormonként is ismert szer tehát segít hűségesnek maradni.

Bővebben: Mitől lesz hűséges a férfi?

A nő este, a férfi reggel

Bővebben: A nő este, a férfi reggelA hormonjaink sakkban tartanak bennünket. Úgy játszadoznak velünk, ahogy a kedvük tartja. Számtalan tudományos kutatással bizonyították már, hogy a szexuális életünk a hormonoktól függ. Az, hogy mikor akarjuk, az, hogy kivel, mind-mind a hormonjainkon múlik.

Bővebben: A nő este, a férfi reggel

Így fogyj, ha alacsony a tesztoszteronszinted

Bővebben: Így fogyj, ha alacsony a tesztoszteronszintedA túlsúly, az elhízás szoros összefüggésben van a tesztoszteron szintjével. Azaz ha túlsúlyos vagy, minden bizonnyal a tesztoszteron is alacsonyabb a szervezetedben a normálisnál. Hogyan tehetsz ez ellen? Mutatunk most 6 egyszerű fogyitippet, amivel segíthetsz magadon.

Bővebben: Így fogyj, ha alacsony a tesztoszteronszinted

10 egyszerű tipp őszre

Bővebben: 10 egyszerű tipp őszreA legtöbben az influenza miatt aggódnak, holott az őszi, kissé hektikus időjárás más vírusokat is rázúdíthat az immunrendszerre. Ilyenkor a parainfluenzavírusok, adenovírusok, koronavírusok, rinovírusok csak úgy tobzódnak, nem is beszélve baktériumokról.

Bővebben: 10 egyszerű tipp őszre

Észrevétlen tesztoszteron-rombolók

Bővebben: Észrevétlen tesztoszteron-rombolókA tesztoszteron a legfontosabb férfi nemi hormon. Felelős a férfi nemi jelleg kialakulásáért, pubertás korban pedig igen felszökik a koncentrációja a szervezetben. Ilyenkor indul meg ugyanis a szőrnövekedés, az izomtömeg növekedése, szaporodik az erekciók száma. Előfordulhat azonban, hogy felnőtt korban (még fiatalon is) valamitől csökken a mennyisége.

Bővebben: Észrevétlen tesztoszteron-rombolók

Férfias tanácsok

Bővebben: Férfias tanácsokTanácsok férfiaknak iránymutatásul, hogy mire kell figyelniük annak érdekében, hogy egészségesen éljék le életüket.

Bővebben: Férfias tanácsok

A férfiak is klimaxolnak?

Bővebben: A férfiak is klimaxolnak?A nőket érintő menopauzáról sok szó esik. Arról azonban kevésbé tudnunk, hogy a férfiakat is eléri a változás kora: kit drasztikusabban, kit enyhébben érint. A férfiakat sok esetben egy "egyszerűbb" tünet, például a nemi vágy csökkenése vagy a merevedési zavar viszi el a rendelőbe, ahol kiderül, hogy a háttérben tesztoszteronhiány is áll. Ma már ez a probléma már jól kezelhető!

Bővebben: A férfiak is klimaxolnak?

Férfias jó tanácsok!

Bővebben: Férfias jó tanácsok!Tanácsainkkal a férfiaknak szeretnénk segítséget nyújtani, hogy egészségesen éljék le életüket. Íme néhány javaslat!

Bővebben: Férfias jó tanácsok!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.