Egyensúlyban: munka és magánélet

Bővebben: Egyensúlyban: munka és magánéletHa úgy érezzük, túl sokat dolgozunk, és egyre kevésbé tudjuk megteremteni az egyensúlyt munkánk és magánéletünk között, valószínűleg nem vagyunk egyedül. Van megoldás!

Bővebben: Egyensúlyban: munka és magánélet

Tipikus hibák, amiket egy nő elkövet a házasságban

Bővebben: Tipikus hibák, amiket egy nő elkövet a házasságbanNem férjhez menni nehéz, hanem megtartani azt a férjet - a házasság szépségét, harmóniáját megőrizni! Mi az a hat általános hiba, amit a nők elkövetnek a házasságban?

Bővebben: Tipikus hibák, amiket egy nő elkövet a házasságban

Sportoljon magas vérnyomással is! Nem mindegy, hogy mit!

Bővebben: Sportoljon magas vérnyomással is! Nem mindegy, hogy mit! Az egészséges életmód egyik alappillére a rendszeres testmozgás, mely során bár ideiglenesen, de megemelkedik a vérnyomás. Ez egy teljesen természetes folyamat, a baj ott kezdődik, amennyiben az érték nem normalizálódik az edzés végeztével.

Bővebben: Sportoljon magas vérnyomással is! Nem mindegy, hogy mit!

A kövérség rontja a nemzőképességet?

Bővebben: A kövérség rontja a nemzőképességet?Az elhízott férfiaknak háromszor nagyobb az esélyük arra, hogy alacsony a spermiumszámuk, mint normál testsúlyú társaiknak - állítja a Fertility and Sterility egyik tanulmánya. A legkövérebbek esetében háromszoros a kockázata a kevés számú és lassú spermiumoknak, állapította meg a Utahi Egyetemről Dr. Ahmad O. Hammoud munkatársaival együtt.

Bővebben: A kövérség rontja a nemzőképességet?

Tippek az erekció megóvására!

Bővebben: Tippek az erekció megóvására!Hogyan kerülhető el a fél siker az ágyban? Potencia problémák helyett, a megfelelő módszerekkel továbbra is jól állhatjuk a sarat. A kor előrehaladtával egyre gyakrabban jelentkezhetnek a férfiaknál erekciós gondok. Vajon milyen módszerekkel lehet tenni a kényes helyzet ellen?

Bővebben: Tippek az erekció megóvására!

Ébredésfigyelés - bal lábbal kelt, magára vessen!

Bővebben: Ébredésfigyelés - bal lábbal kelt, magára vessen!Az ébredés időpontja és módja jelentősen befolyásolja a napi közérzetünket, teljesítő képességünket - hangsúlyozza a Benyovszky Alvásközpont 2013. évi nyári jelentése. Az ismert közmondást, amely arra utal, hogy bizonyos lábbal kelve nem lesz jó napunk, a legújabb alvásvizsgálatok laboratóriumi körülmények között igazolják.

Bővebben: Ébredésfigyelés - bal lábbal kelt, magára vessen!

Másként stresszel nő és férfi!

Bővebben: Másként stresszel nő és férfi!A férfiak és nők agya egészen másképp kezeli a stresszt, ez pedig esetükben az olyan krónikus betegségek fizikai hatásait is megváltoztatja, mint a depresszió, a szív- és érrendszeri megbetegedések és az autoimmun betegségek.

Bővebben: Másként stresszel nő és férfi!

A férfiaknak jobban fáj a szépség

Bővebben: A férfiaknak jobban fáj a szépségHogy engedhetném meg magamnak a szakadt külsőt?! Azokban a körökben, ahol naponta kell megküzdeni az üzletért, a fiatalos arc, a szép test része a sikernek – magyarázza kicsit ingerülten értetlenségemet a negyven év körüli férfi, amikor arról kérdezem: megérte-e?

Bővebben: A férfiaknak jobban fáj a szépség

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.