A férfiaknak szórakozás a párválasztás!

c_400_200_16777215_00_images_stories_pvv.jpgA szinglik között jelentős azoknak az aránya, akik napi szinten foglalkoznak a párkeresés feladatával. Ám ez csak minden harmadik érintettnek jelent jó szórakozást, a többiek kevésbé élvezik. A felmérések arról számolnak be, hogy ez a férfiaknak jóval nagyobb szórakozást jelent, mint a nőknek.

 c_400_200_16777215_00_images_stories_pvv1.jpgA férfiak talán lazábban, sportosabban fogják fel a párkeresést, mint a nők, vagy az esetükben jobban érvényesülnek az evolúció hagyományai, de tény, hogy a férfiaknak nagyobb örömet okoz a szingliléttel járó párkeresés. A jelenség fordítottan arányos a férfiak életkorával: minél fiatalabb az érintett férfi, annál nagyobb szórakozást jelent számukra a szingliség – derült ki az egyik legnagyobb német társkereső portál legutóbbi felmérése során, amelyben összesen 6000 férfi és nő vett részt.

A partnerkeresés csak minden harmadik szinglinek jelent jó szórakozást, s a szórakozás mértéke – nem meglepő módon – az életkor előrehaladtával folyamatosan csökken. Míg a húszas éveikben járók közel fele bulinak veszi a párkeresést, a 45 év feletti szinglik esetében már csupán minden ötödik érzi ugyanígy.

„A szórakozás mértéke nagyban függ az adott szingli beállítottságától” – mondja Lisa Fischbach pszichológus – „a fiatalabb férfiak és nők nyitottabbak mások megismerésére és a kapcsolatteremtésre, sokkal inkább játéknak, saját maguk kipróbálásának és önigazolásnak fogják fel az ismerkedést. Ám az életkor előrehaladtával ez a játékosság fokozatosan kikopik a mindennapokból, és szinte kötelezőnek számító folyamattá alakul, amelynek a végére meg kell találni a megfelelő partnert” – részletezi a szakértő a jelenséget.

fitforfun.de
 

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.