A világ legnagyobb óceánjáró hajója: Oasis of the Seas

c_400_200_16777215_00_images_stories_occ.jpgEgy szezonra eljön 2014 nyár végén az Oasis of the Seas óceánjáró hajó, a Royal Caribbean International hajózási társaságtól, Európába, amiután a legnagyobb hajó a világon transz-atlanti és Földközi-tenger hajóutakat fog ajánlani. A hajó körutazások 2013 április 11-től rendelhetők.

 

 

A legnagyobb és leginnovatívabb hajó a világon, az Oasis of the Seas, világszerte ismert a keleti és a nyugati Karib-térség hajózásaiért. Most eljön a késő nyári szezonban Európába. A 12-éjszakás transzatlanti útvonal Fort Lauderdale-ból Barcelonába 2014 szeptember 1-jén kezdődik. A 13-éjszakás transzatlanti átkelés Rotterdamból Fort Lauderdale-ba október  14-én kezdődik. Itt egy külön beszállási lehetőség lesz Southamptonban október 15-én.

c_400_200_16777215_00_images_stories_occ1.jpgA hajó Európában két 5-éjszakás körutat kínál a nyugati Földközi-tengerben Barcelona-tól és egy 7-éjszakás hajózást Nyugat-Európa körül (Barcelona Rotterdam). Ezeket követően az Oasis of the Seas hajót egy rutinszerű karbantartás várja a száraz dokkban a Keppel Verolme hajógyárban.

 “Egy hajó körutazást az innovatív Oasis of the Seas fedélzetén semmivel sem lehet összehasonlítani,” mondta Lisa Bauer, a Royal Caribbean International marketing ügyvezető alelnöke. “Azok számára, akik mindig is több időt szerettek volna elölteni a hajón és megismerni a sok kínálatot a fedélzeten, most két transzatlanti hajóút lehetőséget ad erre.”

c_400_200_16777215_00_images_stories_occ2.jpgA különleges berendezések közé tartoznak:
- egy 25-méteres zip line,
- körhinta, kézműves munka!,
- a Rising Tide bár – mint egy úszó bár volt terveze,
- exkluzív Broadway Musicals előadások mint például a híres Chicago,
- az Aqua Theater színház,
- és a Central Park több mint 12.000 valódi fával és növényel.
Ezen túlmenően, az Oasis of the Seas egyedi felszereltséggel rendelkezik: két FlowRider surf szimulátor, mászófal, jégpálya, H20 Zone – egy vízi park gyerekeknek – és Royal Promenade – ami egy boulevard éttermekkel, társalgókkal és butikokkal.

A Royal Caribbean díjnyertes családi programja minden korosztály számára izgalmas nyaralást biztosít. Az ingyenes Adventure Ocean program gyerekeknek szórakoztást kínál 3-11 évesek számára három korcsoportban. Ehez két csoport van kínálva 12 és 17 éves fiatalok számára. Ezen túlmenően az Oasis of the Seas gyermekfelügyeletet is ajánl 6-36 hónapos gyerekek számára. Ez hamarosan található lesz az RCI egész flottáján.

Az Oasis of the Seas tengerjáró hajó 16 fedélzettel rendelkezik és december 2009 óta üzemel a Royal Caribbean flottájában. A bruttó űrtartalma 225.282 T kétágyas szobákkal 5.400 vendégnek biztosít kényelmes helyet és szórakozást.

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.