Amit a férfiakról még nem tudunk!

c_400_200_16777215_00_images_stories_1fff_1.jpgNoha a férfiak élettanát tárgyaló könyvek sorában megjelentek már olyanok is, mint pl. a Férfiak és más férgek című alkotás, távol áll tőlem párhuzamot vonni közöttük. Csakis az érdekesség kedvéért említek meg néhány dolgot az állatok világából.

 Így például Ausztráliában él az a  barna sivatagi bogár, aki nem hamarkodja el a házaséletet, hetekig képes bíbelődni nőstény párjával. Ezzel szemben ott a másik véglet, a partifecske, aki bámulatosan rövid ideig, tizedmásodperc alatt végez a szexuális aktussal. A gorilláknak egy percre van szüksége, az ember ennél igényesebb: a behatolástól kezdve átlagosan négy percet szán a dologra.

c_400_200_16777215_00_images_stories_1fff_2.jpgA férfiak egy része szívesen tenne úgy, mint a vízfelszíni poloskák, akik párjukra tapadva úsznak a patakokban. Jó lenne hinni, hogy tiszta szerelemből teszik, de a tudósok kiderítették, hogy csakis riválisaik elhessegetése végett. A férfi nem tapadhat naphosszat kedvesére, így más eszközökhöz kell folyamodnia, ha párja hűségét teszteli.

Ha például egy amerikai férj kételkedik feleségében, akkor elő kell kotornia 50 dollárt a zsebéből. Ezért a pénzért megvásárolhatja az ún. Check Mate-t. A tinta úgy viselkedik, mint valami varázsszer: ha lepedőre öntünk belőle, árulkodó vörössé válik. De csakis akkor, ha sperma van jelen. Ha tiszta a lepedő, a tinta is fehér marad.

c_400_200_16777215_00_images_stories_1fff_3.jpgA sperma egyébként nagy változatosságot mutat az ember- és állatvilágban. Amikor Leeuwenhoek, a mikroszkóp holland felfedezője először pillantotta meg a kis sejteket, a szalagférgekhez hasonlította azokat. De néhány madár spermája spirál alakú, a rákoké pedig a csillag alakját veszik fel. Ugyanígy változó a mennyisége. A pulyka spermája olyan csöppnyi, hogy alig látható, a Grevy-zebráé mennyisége meg meghaladja a két litert.

A sperma érzékeny jószág. Az évek haladtával koncentrációja ugyan nagyjából változatlan marad,mennyisége azonban csökken. Egyre több rendellenes sejtet tartalmaz, és a normális sejtek sebessége is lelassul. Néhány betegség (például a törpenövés leggyakoribb formája) kockázata húszszor (!) nagyobb az idős, mint a fiatal apák esetében. Az Amerika Termékenységi Társaság csak ötven évesnél fiatalabb donoroktól fogad el spermát, az angolok ennél is óvatosabbak: harmincöt évben húzták meg a határt. Egy ötven éves férfi termékenysége a harminc évesének egy harmada. Igaz, feljegyeztek már eseteket, ahol a derék nemző 94 éves volt, de ez nem jellemző.

Mindenesetre van bejegyzett bajnoka a közösülésnek is. A Guiness Rekordok könyve megemlít egy bizonyos Muláj Iszmáil nevű embert, aki Marokkó szultánja volt a XVII.-XVIII. században. Állítólag 888 utódot nemzett több száz feleségének ( a női bajnok ezzel szemben pitiáner eredményt mutathatott fel, a maga 69 utódával. De hogy ezt miképp teljesítette, arról nem szól a fáma)

Közismert a mondás, amely szerint férfi a nemi szervén keresztül jól vezethetővé válik. A pejoratív felhang ellenére nem szabad legyinteni a jelenségre. Képzeljük csak el: a fiú magzatok naponta egy órán keresztül már az anyaméhben erekciót élnek át. Galenus, a híres ókori orvos szerint a „közösülés után minden állat szomorú, kivéve a lányt és a kakast.” Az emberek 24 óra alatt hatszori ejakuláció után érik el a bizonyos „szomorú állapotot”.

Egyébként a közösülés gyakoriságában is nagy a szórás. A főemlősök esetében a makákók napi negyvenig meg sem állnak, más fajok meg jó, ha egyszer párosodnak. Ahogy ez köztudomású, a legfőbb főemlősnél is eltérőek a statisztikák. Vérmérséklettől, életkortól, körülményektől függően változik a számarány, a napi többszöri és a havi egy-kettő alkalom között. Vannak olyan vallások, amelyek korlátozzák a szexuális együttléteket. A krisnások hitük szerint csakis nemzés céljából fekhetnek össze, az ezen kívüli házaséletet nem nézi jó szemmel az istenük. A cölibátus intézménye meg gyökerestül tépte volna ki a szexuális késztetéseket, egy életre le kellett volna mondania az efféle örömökről annak, aki Krisztusnak ajánlotta fel testét-lelkét.

Az erekció fogalma és annak a szerve a férfi gondolkodás  központjában székel. Aki veszi a fáradtságot és ellátogat a British Múzeum 55. tárlójába, annak egyedülálló élményben lesz része. Itt találkozhat a világ összes említésre méltó falloszával. A köszönet George Witte-et illeti meg, aki fáradságos munkával és az ügy iránti nagy alázattal gyűjtötte össze a kőből, viaszból, vagy elefántcsontból készült nemi ereklyéket, a világ minden tájától és korából.

Némelyik darab eléri a 90 centmétert is,de ez nyilván csak a szárnyra kelt művészi fantázia túlméretezett terméke. (Az állatvilág persze produkál csodákat, ilyen például a kék bálna, a maga  három méteres nemi szervével.) A sebészek az erekcióban a 7,5 centiméternél hosszabb méretet tartják normálisnak. A japán bordélyházakban végzett felmérések 13,5 centiméterről számolnak be. Aki tehát e tartományokba esik, annak nem lehet panasza a méreteit illetően.

Intera

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.