Három kütyü férfiaknak

Technikai kiegészítőket mindig szívesen fogad az ember, főleg akkor, ha okosszemüvegről, különleges zárról vagy adathordozóról van szó.

Recon Jet - Sportszemüveg a jövőbőlc_400_200_16777215_00_images_stories_kkuty_1.jpgA gyártó szerint az okostelefonok a múlt platformját jelentik, napjainkat a szemüvegekbe ágyazott számítógépeknek kell meghatározniuk, hisz szó szerint mindig szem előtt vannak. A Jet tehát egy WiFi-vel, GPS-szel, kamerával és különböző érzékelőkkel felszerelt HUD, melyet kétmagos processzor támogat. A lehetőségek tárháza végtelen, az összes népszerű alkalmazás megjelenik majd az Android alapú kütyüre. 

„A polarizált lencse előtti érintővezérlő tökéletesen funkcionál esőben, hóban és tűző napsütésben is, de a kesztyű viselete se hozza zavarba.“

Ár: N/A
www.jet.reconinstruments.com

Freecom Drive Mg - Maximálisan Mac -re specializálvac_400_200_16777215_00_images_stories_kkuty_2.jpgA fantasztikus Apple design mellett sem vall végyent a Freecom magnézium burkolatú meghajtója, tökéletesen illik a sorba. A következő közös pont a Thunderbolt interfész, melyen villámgyorsan másolhatók az adatok az almás gépekre és vissza. A kompatibilitás persze megoldott, USB 3.0-án keresztül más gépekkel is kommunikál a Mobile Drive Mg.


Ár: 189 font
www.freecom.com

Kwikset Kevo - A 21. századi zár
Recon Jet

c_400_200_16777215_00_images_stories_kkuty_3.jpgKulcs egyenlő kockázati tényező: magunknál tartani körülményes, elhagyni annál könnyebb. Miért ne irányíthatnánk iPhone-nal a bejárati ajtót? A Kevo kommunikál telefonunkkal, ki sem kell vennünk nadrágzsebünkből – elég ujjunkkal megérinteni a felvillanó karikát a záron és máris nyílik az ajtó.  

„A bejutás joga egy kattintással megosztható a családtagokkal, takarítőnővel, babysitterrel – feltéve, hogy ők is rendelkeznek megfelelő okostelefonnal.“


Ár: 250 dollár
www.kwikset.com
 
 playboy.hu

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.