Kell a nőnek a macsó férfi?

Bővebben: Kell a nőnek a macsó férfi?Ha egy nő hosszú távú kapcsolatot, netán leendő gyermekei apját keresi, nem a macsó külsejű, hanem sokkal inkább a nőies vonású férfiakat részesíti előnyben – állapították brit kutatók.

Bővebben: Kell a nőnek a macsó férfi?

A férfiak nem értik a nőket!

Bővebben: A férfiak nem értik a nőket!Napi tapasztalatunk, hogy a férfiak egyszerűen nem értik a nőket. Most már tudományos bizonyíték is van: német kutatók kimutatták, hogy a férfiaknak tényleg nehézséget okoz, hogy felismerjék a nők érzelmeit a szemükből.

Bővebben: A férfiak nem értik a nőket!

Közös élet, közös kassza?

Bővebben: Közös élet, közös kassza?Egy párkapcsolatot nem csak a féltékenység, a házimunka, a gyerek vagy szenvedélyek tehetnek tönkre, de a pénz is alaposan meg tudja mérgezni azt. Megnéztük, hol, hogyan intézik a pénzügyeket.

Bővebben: Közös élet, közös kassza?

A hazugság változatai, a füllentés árnyalatai

Bővebben: A hazugság változatai, a füllentés árnyalataiValóban lehet különbséget tenni a hazugság, füllentés, csúsztatás, ferdítés, blöff és a valótlanság állítása között, vagy ezek egyszerűen egymás szinonimái? Megengedett-e a hazugság, ha szomorúságot, bajt szeretnénk elhárítani?

Bővebben: A hazugság változatai, a füllentés árnyalatai

Lelki prevenció: sok alvás, jó szex, értelmes munka

Bővebben: Lelki prevenció: sok alvás, jó szex, értelmes munkaNémeth Attila professzor, az Országos Pszichiátriai Központ szakmai igazgatója arról beszélt, hogy miért is küzd minden negyedik európai - s hasonló arányban a magyarok is - mentális zavarokkal.

Bővebben: Lelki prevenció: sok alvás, jó szex, értelmes munka

Az alagsori medence ciki – Hol kezdődik a luxuslakás?

Bővebben: Az alagsori medence ciki – Hol kezdődik a luxuslakás?Ha egy termékre ráakasztjuk azt a jelzőt, hogy luxus, mindjárt eladhatóbbá válik. Ezért lett az utóbbi években mindenből luxus az ingatlanpiacon is. Egy szépen felújított panellakást már szégyenérzet nélkül lehet luxuspanelnek hívni. Miért is ne? – teheti fel a kérdést az eladó.

Bővebben: Az alagsori medence ciki – Hol kezdődik a luxuslakás?

Sörös körök: gyömbér, csillagánizs...

Bővebben: Sörös körök: gyömbér, csillagánizs...Az íze és a variációk végtelensége miatt nem tudok beleunni a sörbe – kezdi Kővári Gergely sörkereskedő, aki maga is sörfőző. Kertész utcai, szoba méretű boltjába éppen csak néhány asztal fér be, de az értő vendégeket itt nem zavarja, ha egy polc tövében kell ácsorogniuk, vagy másokhoz odaülniük.

Bővebben: Sörös körök: gyömbér, csillagánizs...

Egészségvédő szex

Bővebben: Egészségvédő szexTudjuk, hogy jót tesz a férfiak önbecsülésének, közérzetének, de hogy kifejezetten egészséges is lehet? Van egy szerv, amelynek – bizonyos kutatások szerint – határozottan jót tesz a rendszeres nemi élet: ez a prosztata. Hogy miért? Erről szól cikkünk!

 

Bővebben: Egészségvédő szex

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.