Sörös körök: gyömbér, csillagánizs...

Bővebben: Sörös körök: gyömbér, csillagánizs...Az íze és a variációk végtelensége miatt nem tudok beleunni a sörbe – kezdi Kővári Gergely sörkereskedő, aki maga is sörfőző. Kertész utcai, szoba méretű boltjába éppen csak néhány asztal fér be, de az értő vendégeket itt nem zavarja, ha egy polc tövében kell ácsorogniuk, vagy másokhoz odaülniük.

Bővebben: Sörös körök: gyömbér, csillagánizs...

Egészségvédő szex

Bővebben: Egészségvédő szexTudjuk, hogy jót tesz a férfiak önbecsülésének, közérzetének, de hogy kifejezetten egészséges is lehet? Van egy szerv, amelynek – bizonyos kutatások szerint – határozottan jót tesz a rendszeres nemi élet: ez a prosztata. Hogy miért? Erről szól cikkünk!

 

Bővebben: Egészségvédő szex

Vonzza vagy taszítja a nőket a férfiszőr?

Bővebben: Vonzza vagy taszítja a nőket a férfiszőr?Ízlés kérdése, mondhatnánk, de ennél persze összetettebb a helyzet, és itt is vannak alapigazságok. Szőrteleníteni férfinak az arc alatt sem ciki, de nem mindegy, hogyan.

Bővebben: Vonzza vagy taszítja a nőket a férfiszőr?

25 tanács Férfiaknak Nőktől!

Bővebben: 25 tanács Férfiaknak Nőktől!A jó tanácsokból soha nem  lehet elég, főként ha a férfiak első kézből, azaz a nőktől kapják azokat. Bár minden nő más és más, ezek a tippek biztosan minden férfi hasznára válnak majd!

Bővebben: 25 tanács Férfiaknak Nőktől!

A férfi agy működése, ha szeret!

Bővebben: A férfi agy működése, ha szeret!A férfi nem a nő eszébe, hanem a külsejébe szeret bele. Valóban így van ez? A kutatókat is erőteljesen foglalkoztatja, milyen változások mennek végbe ilyenkor a férfi agyában. Ezeket az eredményeket osztjuk meg most Önökkel!

Bővebben: A férfi agy működése, ha szeret!

Közös házimunka = válás?!

Bővebben: Közös házimunka = válás?!Egy norvég tanulmány szerzője szerint az otthoni feladatokon egyenlően osztozó házaspárok nagyobb valószínűséggel válnak el, mint a házimunkák többségét a nőre bízó párok.

Bővebben: Közös házimunka = válás?!

Növények, amik a férfiakat is túlélik

Bővebben: Növények, amik a férfiakat is túlélikNem pusztul el, nem kókad le, nem megy tönkre, ha elfelejted véletlenül meglocsolni, és nem kell a tápoldatokkal se bindzsizned, hogy életben maradjon. Ja, és nem műanyag. Növények, amelyekkel úgy dobhatod fel az irodádat, hogy nem kell külön kertészt felvenned.

Bővebben: Növények, amik a férfiakat is túlélik

Házimunkával tegyük boldoggá a férfiakat!?

Bővebben: Házimunkával tegyük boldoggá a férfiakat!?A több házimunkát végző férjek boldogabbak, mint a feleségüknek kevesebbet segédkezők - erre jutottak a Cambridge-i Egyetem szociológusai nemzetközi vizsgálódással.

Bővebben: Házimunkával tegyük boldoggá a férfiakat!?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.