A házimunka öli a spermiumokat!?

Bővebben: A házimunka öli a spermiumokat!?A házimunka öli a spermiumokat, komolyan érintheti egy férfi nemzőképességét - állítják amerikai kutatók.

Bővebben: A házimunka öli a spermiumokat!?

Apáik vétkeit viselik a fiúk

Bővebben: Apáik vétkeit viselik a fiúkA lemenő férfiág tagjait veszélyeztetheti, ha az apa vagy nagyapa életmódja egészségtelen - állítja két nemrégiben befejezett vizsgálatsor összegzése. Azok a férfiak, akik fiatalon, kamaszkoruk környékén helytelenül táplálkoznak, dohányoznak, fiaik és fiúunokáik egészségében tehetnek kárt.

Bővebben: Apáik vétkeit viselik a fiúk

Eleve hűtlennek születtünk volna?

Bővebben: Eleve hűtlennek születtünk volna?Boldogkői Zsolt molekuláris genetikával foglalkozik a szegedi egyetem orvosi biológiai intézetében. Hobbija: a szexuális ösztöneink kialakulása és működése. Az érdekli, hogyan van bennünk kódolva a hűtlenség. Ez nem kérdés, gondoljuk mi, hiszen rávágjuk a leegyszerűsített választ: a férfiak a hűtlenek.

Bővebben: Eleve hűtlennek születtünk volna?

Sugárhajtású ember!

Bővebben: Sugárhajtású ember!Ha unod, hogy mindig furcsa emberek ülnek melléd a repülőn, vegyél saját gépet, vagy repülj egyedül. Szó szerint.

Bővebben: Sugárhajtású ember!

Karbonszálas protézissel a lábak ellen

Bővebben: Karbonszálas protézissel a lábak ellenOscar Pistorius szerepelhet a londoni olimpián. Ez a mondat momentán sokaknak csak egy teljesen átlagos sporthír, ám ha mögé nézünk, akkor akár egy végtelen és átláthatatlan történet kezdete is lehet.

Bővebben: Karbonszálas protézissel a lábak ellen

A tiszta hálószoba a tökéletes románc titka

Bővebben: A tiszta hálószoba a tökéletes románc titkaAmerikai kutatók azt vizsgálták, hogy melyek azok a tényezők egy hálószobában, amelyek jó hatással vannak a szexuális életre. A kutatásba 1500 személyt, 25 és 55 év közötti férfiakat és nőket vontak be.

Bővebben: A tiszta hálószoba a tökéletes románc titka

Amit a férfiak a nőkről hisznek…

Bővebben: Amit a férfiak a nőkről hisznek…Vajon minden igaz, amit a férfiak a nőkről tudni vélnek? Épp annyira, mint az, amit a nők a férfiakról gondolnak. Lássuk, miben tévednek az erősebb nem képviselői!

Bővebben: Amit a férfiak a nőkről hisznek…

Amit a nők a férfiakról hisznek…

Bővebben: Amit a nők a férfiakról hisznek…Tévhitek bőven vannak a két nem egymásról alkotott képében. Ilyen az is, amely szerint a nők nem tudnak parkolni. Ugye, hogy ön is sok olyan nőt ismer, akinek ez egyáltalán nem okoz problémát? Lássuk, a nők mint gondolnak rosszul a férfiakról!

Bővebben: Amit a nők a férfiakról hisznek…

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.