A kar a fontos, nem a láb!

Bővebben: A kar a fontos, nem a láb!Nem miniszoknyával lehet férfit fogni - állítják ausztrál kutatók, akik azt vizsgálták, a nők melyik testrészét nézik meg leginkább a férfiak. Meglepő eredmény született!

Bővebben: A kar a fontos, nem a láb!

Kicsi, nagy, pont jó: mellideál változásban

Bővebben: Kicsi, nagy, pont jó: mellideál változásbanÖrök téma, és mint láthatjuk, már az ókorban is az volt: milyen is az ideális nő mell? Az egyiptomiak, görögök és rómaiak minden mást gondoltak róla – de vajon miért? És hogyan alakultak a későbbi nézetek?

Bővebben: Kicsi, nagy, pont jó: mellideál változásban

A középkorban lenézték a sztárborok ősét

Bővebben: A középkorban lenézték a sztárborok ősétKorunk legkedveltebb szőlőfajtái középkori fajtákból erednek. Cambridge-i kutatók szerint több jeles, korábban ismeretlen eredetű fajta származhat a Pinot noir és a Gouais blanc keresztezéséből.

Bővebben: A középkorban lenézték a sztárborok ősét

Tényleg helyettesíthetőek a férfiak?

Bővebben: Tényleg helyettesíthetőek a férfiak?Az ausztrál nők ötöde üdvözli a virtuális technika betörését a hálószobába - legalábbis ennyien vallották be egy felmérés során, hogy már kipróbálták az internetes szexet. A hölgyek egyébiránt azt is vitatják, hogy egyáltalán szükség van-e a férfiakra.

Bővebben: Tényleg helyettesíthetőek a férfiak?

A nők legszívesebben sötétben szeretkeznek!

Bővebben: A nők legszívesebben sötétben szeretkeznek!A nők több mint fele a sötétben szeret szeretkezni, mert nincsen megelégedve testével - derül ki egy felmérésből.

Bővebben: A nők legszívesebben sötétben szeretkeznek!

A kapcsolatukat nem a Valentinhoz hasonló ünnepek, hanem a szex dobja fel.

Bővebben: A kapcsolatukat nem a Valentinhoz hasonló ünnepek, hanem a szex dobja fel.Az Ipsos közelmúltban végzett felmérése alapján az általánosságban elmondható, hogy az, aki párkapcsolatban él, boldogabb. Erre utal, hogy a válaszadók nagy többsége aktuális házastársát, vagy élettársát tartja a legnagyobb boldogságnak az életében, ahogy az is, hogy az egyedülállók csaknem fele alig várja, hogy rátaláljon a boldogság, egy igazi társ személyében.

Bővebben: A kapcsolatukat nem a Valentinhoz hasonló ünnepek, hanem a szex dobja fel.

Újabb bizonyíték: az étcsokoládé egészséges!

Bővebben: Újabb bizonyíték: az étcsokoládé egészséges!Minél több fekete csokoládét eszik valaki, annál védettebb a szív-és érbetegségek ellen – derül ki a Clinical Nutrition szakfolyóiratban közzétett vizsgálat eredményeiből.

Bővebben: Újabb bizonyíték: az étcsokoládé egészséges!

A legromantikusabb nap és névadója

Bővebben: A legromantikusabb nap és névadójaKi volt Valentin? Lehet, hogy nem is egy személy volt? Bizony, olyan magyarázatok is léteznek, amelyek szerint egyenesen három ember történeteiből született egy legenda!

Bővebben: A legromantikusabb nap és névadója

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.