Az egészséges eszkimó étrend

Bővebben: Az egészséges eszkimó étrendEgy, az alaszkai yupik eszkimók körében lefolytatott tanulmány azt mutatja, hogy a halolaj nagyobb mennyiségű fogyasztása segít megelőzni az elhízás miatti olyan krónikus betegségeket, mint a diabétesz és a szívbetegségek.

Bővebben: Az egészséges eszkimó étrend

Agrárforradalom egy debreceni hátsó kertben

Bővebben: Agrárforradalom egy debreceni hátsó kertbenA csapókerti hobbikertész olyat lépett meg, amit eddig senki, a családot zöldséggel és hallal ellátó megoldása döbbenetesen olcsó, egyszerű, egészséges és működik! Hóban és fagyban is!

Bővebben: Agrárforradalom egy debreceni hátsó kertben

Új műszer a fogászati fúró helyett

Bővebben: Új műszer a fogászati fúró helyettEgy új, gázzal működő eszköz válthatja fel a fogorvos fúróját, ráadásul az ily módon behelyezett tömések még ellenállóbbak is – állítják a Missouri Egyetem munkatársai.

Bővebben: Új műszer a fogászati fúró helyett

HPV - a férfiak nagyobb veszélyben!

Bővebben: HPV - a férfiak nagyobb veszélyben!Kiderült, hogy a HPV-fertőzés miatt a férfiak nagyobb veszélyben vannak. Az orális szex is növeli a fej- és torok daganatainak kockázatát.

Bővebben: HPV - a férfiak nagyobb veszélyben!

Hízás ellen aludjon!

Bővebben: Hízás ellen aludjon!A komoly alváshiánytól érzékenyebbek az emberek az ételek látványával szemben, éhesebbé teszi őket, mint amilyenek valójában - idézte amerikai kutatók megállapítását a Scientific American című ismeretterjesztő portál.

Bővebben: Hízás ellen aludjon!

Az internet drog?!

Bővebben: Az internet drog?!Mérföldkövet jelentő fefedezés arról, hogy a világháló megszállottjainak fejében milyen változások következnek be...

Bővebben: Az internet drog?!

Kevésbé hizlal az étel nyersen, mint főve

Bővebben: Kevésbé hizlal az étel nyersen, mint főveTöbbet gyarapodott a kísérleti egerek testsúlya akkor, amikor főve kapták az ételt, mint amikor ugyanazt az élelmiszert nyersen kellett elfogyasztaniuk – idézte a Harvard Egyetem kutatóinak megállapítását a Scientific American elnevezésű ismeretterjesztő folyóirat.

Bővebben: Kevésbé hizlal az étel nyersen, mint főve

A férfiak butábbnak látják a kihívó külsejű nőket

Bővebben: A férfiak butábbnak látják a kihívó külsejű nőketMost már kutatások is bizonyítják, amit sokan már egyébként is készpénznek vettek: ha egy férfi hiányos öltözetű nőt lát, az agya rögtön a szexre fókuszál, és a figyelme a nő szellemi képességeiről egyből a testére irányul.

Bővebben: A férfiak butábbnak látják a kihívó külsejű nőket

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.