Titkok az amerikai kontinensen

Bővebben: Titkok az amerikai kontinensenA dél- és közép-amerikai ősi civilizációk utáni kutatás a régészet egyik, mindig újabb és újabb felfedezéseket hozó, s egyben legizgalmasabb kalandja. Az új technológiáknak és a legmodernebb tudományágaknak köszönhetően az utóbbi években jelentős fejlemények történtek az amerikai őslakosok életének megismerésében.

Bővebben: Titkok az amerikai kontinensen

Kiállításon debütál a négydimenziós anatómiai atlasz új változata

Bővebben: Kiállításon debütál a négydimenziós anatómiai atlasz új változataA magyar fejlesztésű négydimenziós - változtatható szögből térhatású képet adó - anatómiai atlaszt kiállítják a The World of Health IT (Az Egészségügy Világa IT) elnevezésű nemzetközi rendezvényen.

Bővebben: Kiállításon debütál a négydimenziós anatómiai atlasz új változata

Előbb csökken a férfiak gondolkodó- és emlékező képessége

Bővebben: Előbb csökken a férfiak gondolkodó- és emlékező képességeA kor előrehaladásával a gondolkodó képesség, az emlékezőtehetség, a gyors következtetés szinte mindenkinél csökken, de ha ennél többről van szó, az a gondolkodás romlásának minősül. Egy új vizsgálat szerint ez férfiaknál gyakoribb és korábban jelentkezik, mint a nők csoportjában.

Bővebben: Előbb csökken a férfiak gondolkodó- és emlékező képessége

Egyiptomi piramisok

Bővebben: Egyiptomi piramisokA hatalmas piramisok, évezredek óta fennálló emlékművek, egy hatalmas birodalom uralkodóinak sírjai – a korhoz képest hihetetlen méretű és tudást, technikát igénylő építmények sokakat elgondolkoztattak már.

Bővebben: Egyiptomi piramisok

A visszautasítás valódi fájdalmat okoz

Bővebben: A visszautasítás valódi fájdalmat okozAz agy fizikai fájdalomra reagáló területei átfedésben vannak azokkal, melyek a társas visszautasításra válaszolnak. Amerikai kutatók olyan emberek agyát vizsgálták képalkotó eljárással, akiknek nemrég ért véget kapcsolatuk, a közelmúltban szakítottak.

Bővebben: A visszautasítás valódi fájdalmat okoz

Állatterápiával a depresszió ellen

Bővebben: Állatterápiával a depresszió ellenKi szállna vitába azzal a ténnyel, hogy az állatok pozitív hatással vannak közérzetünkre? Az alternatív gyógyászati kutatások eredményeire alapozva egyre több ember számára körvonalazódik, hogy az állatok igen nagy hatással vannak az egyén közérzetére, különösen, ha a beteg depresszióban szenved.

Bővebben: Állatterápiával a depresszió ellen

10 módszer a memória javítására

Bővebben: 10 módszer a memória javításáraNem számít, milyen IQ-t kaptunk örökségbe, és az sem, hány diplomát szereztünk! Mentális képességeinkre való tekintet nélkül mindig létezik mód, hogyan lehetne rajtuk egy kicsit javítani, és ez a javítás semmi esetre sem jelenti egyetemi tankönyvek fárasztó magolását vagy az összes szabadidőnk kutatóintézetek könyvtáraiban való eltöltését!

Bővebben: 10 módszer a memória javítására

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.