Ezt teszi az aggyal az éjjeli munka

Bővebben: Ezt teszi az aggyal az éjjeli munkaAz éjjeli munka öregíti az agyat és károsítja a működését - figyelmeztetett egy friss tanulmány.

Bővebben: Ezt teszi az aggyal az éjjeli munka

A nagyanyáink megfontoltabban házasodtak?

Bővebben: A nagyanyáink megfontoltabban házasodtak?Eljegyzéskor még sokan azt gondolják, hogy a házasságuk tökéletes és példaértékű lesz, csakúgy, mint az esküvőjük. A probléma csak az, hogy ezt a kapcsolat túlságosan korai szakaszában teszik, amikor a romantika legyűri az alapos megismerkedést.

Bővebben: A nagyanyáink megfontoltabban házasodtak?

Nem kell a nőnek a macsó férfi?

Bővebben: Nem kell a nőnek a macsó férfi?Ha egy nő hosszú távú kapcsolatot, netán leendő gyermekei apját keresi, nem a macsó külsejű, hanem sokkal inkább a nőies vonású férfiakat részesíti előnyben – állapították brit kutatók.

Bővebben: Nem kell a nőnek a macsó férfi?

Árt a szívnek a harag!

Bővebben: Árt a szívnek a harag!A dührohamok és az ellenséges hangulat az egészséges embereknél is fokozzák a szívinfarktus kockázatát, ám a koszorúérbetegek szívének különösen rosszat tesz.

Bővebben: Árt a szívnek a harag!

Ezért büdös a hónalj!

Bővebben: Ezért büdös a hónalj!Kiderítettek, mitől büdös a hónalj. Eredményeiket az Applied and Environmental Microbiology szakfolyóirat legújabb száma közli.

Bővebben: Ezért büdös a hónalj!

Itt a Volvo várva várt nagy dobása!

Bővebben: Itt a Volvo várva várt nagy dobása!A svédek hosszas információ-morzsázás után végre leleplezték az XC90 új verzióját. Sokan a Volvo utolsó esélyének is tekintik az új SUV megjelenését, amely megtestesíti a vállalat hosszú távú stratégiáját.

Bővebben: Itt a Volvo várva várt nagy dobása!

7 dolog, amit, ha nem hagyunk azonnal abba, tíz év múlva nagyon megbánjuk

Bővebben: 7 dolog, amit, ha nem hagyunk azonnal abba, tíz év múlva nagyon megbánjukTisztában vagyunk azzal, hogy egyes szokásaink károsak, de azt nem biztos, hogy fel tudjuk mérni, mi történik tíz év múlva, ha nem hagyunk fel velük.

Bővebben: 7 dolog, amit, ha nem hagyunk azonnal abba, tíz év múlva nagyon megbánjuk

Eladó a világ legdrágább autója!

Bővebben: Eladó a világ legdrágább autója!Ismét megdőlhet a világ legdrágább autójának rekordja, és nagyon úgy néz ki, hogy továbbra is egy Ferrari 250 GTO birtokolja majd a trónt.

Bővebben: Eladó a világ legdrágább autója!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.