Eladó a világ legdrágább autója!

Bővebben: Eladó a világ legdrágább autója!Ismét megdőlhet a világ legdrágább autójának rekordja, és nagyon úgy néz ki, hogy továbbra is egy Ferrari 250 GTO birtokolja majd a trónt.

Bővebben: Eladó a világ legdrágább autója!

Kiderítették: ettől a 3 dologtól függ a boldogságunk

Bővebben: Kiderítették: ettől a 3 dologtól függ a boldogságunkSokan azt hiszik, hogy a boldogsághoz ugyanaz a három dolog kell, mint a háborúhoz: pénz, pénz és pénz. Tudományos kutatások alapján viszont egyértelmű, hogy keresetünktől függ legkevésbé boldogságunk, két tényező ugyanis sokkal fontosabb.

Bővebben: Kiderítették: ettől a 3 dologtól függ a boldogságunk

Újraforgatták a filmtörténet talán legjobb autós üldözését

Bővebben: Újraforgatták a filmtörténet talán legjobb autós üldözését San Francisco utcái helyett a Silverstone-i versenypályán játszódott le újra a Ford Mustang GT és a Dodge Charger kergetőzése.

Bővebben: Újraforgatták a filmtörténet talán legjobb autós üldözését

Tippek, hogy kipihentek legyünk!

Bővebben: Tippek, hogy kipihentek legyünk!Időnként mindenkivel előfordul, hogy minden igyekezete ellenére képtelen kipihenni magát éjszaka. Hogyan lehetünk még jobban kipihentek?

Bővebben: Tippek, hogy kipihentek legyünk!

A férfi nem tettet

Bővebben: A férfi nem tettet

A nők számára könnyű megütni a végzet asszonyához méltó hangot, a férfiaknak azonban nincs ilyen képességük – derül ki egy friss kutatásból.

Bővebben: A férfi nem tettet

Egymilliót ért néhány fotó az új Corvette-ről

Bővebben: Egymilliót ért néhány fotó az új Corvette-rőlCsak egy jobb dolog van annál, amikor valaki az elsők között szemügyre vehet szemügyre egy izmos sportkocsit: lefényképezni és ötezer dollárt, nagyjából egymillió forintot nyerni a fotókkal. Egy amerikai fiatallal éppen ez történt a General Motors jóvoltából.

Bővebben: Egymilliót ért néhány fotó az új Corvette-ről

Plusz 15 perc boldogság

Bővebben: Plusz 15 perc boldogságDr. Roger Patulni, az Új-Dél-Walesi Egyetem Szociálpolitikai Kutatóközpontjának munkatársa azt állítja új tanulmányában, hogy a nőket naponta 15 perccel több öröm éri, mint a férfiakat.

Bővebben: Plusz 15 perc boldogság

A tökéletes férfi ismérvei

Bővebben: A tökéletes férfi ismérveiA brit nők körében felmérést készítettek, hogyan képzelik el tökéletes partnerüket, és a válaszok alapján egy magas, kékszemű, izmos, szőrős mellkasú férfi rajzolódott ki.

Bővebben: A tökéletes férfi ismérvei

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.