Az első szeretkezés: útmutató férfiaknak

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1132.jpgA férfiaktól valamiért azt várják el, hogy kapásból fantasztikus, tapasztalt szeretők legyenek. Még akkor is, ha ez az első alkalom. Emiatt általában szoronganak az első szexuális élmény előtt. A cél mindenképpen az, hogy te és a partnered felejthetetlen órákat töltsetek együtt. Szerencsére van néhány módszer, amivel enyhítheted a stresszt és a negatív izgalmat.

 

 

1. Légy biztos abban, hogy készen állsz

Gyakran feltételezik, hogy a férfiak (különösen a fiatal férfiak) tele vannak szexuális energiával, és nem tudnak várni a szexszel. Valószínűleg igaz, hogy vágysz a szexre, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy azonnal megtennéd, ajtóstól rontva a házba. A test és a szexualitás értékes ajándékok, megérdemlik, hogy tiszteletben tartsák őket. Ezért nagyon fontos, hogy megvárd, amíg 100%-osan felkészültél. Légy tudatában annak, hogy azoknak a szexuális történeteknek legalább a fele eltúlzott, amelyeket a haverjaidtól hallasz. Ne hagyd, hogy ezek a mesék hassanak rád, nézz magadba, és hallgass inkább a szívedre (néha arra is kell hallgatni). Tudni fogod, ha eljön az idő.

2. Győződj meg arról, hogy ő is készen áll

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1133.jpgAhogy a saját testedért felelősséggel tartozol, ugyanúgy figyelned kell a partneredre és az ő testére is. Sajnos a nemek közti kommunikáció csak ritkán egyszerű és egyértelmű, különösen akkor nehéz, ha a hálószobában vetődnek fel bizonyos kérdések. Hogy a dolgok egyszerűek és egyértelműek legyenek, ne bonyolítsatok túl semmit, csak beszéljétek meg a történteket. Kérdezd meg, készen áll-e arra, hogy a köztetek lévő kapcsolatot a következő szintre emeljétek, és ne gyakorolj rá nyomást, ha ő esetleg nemet mond. Haladj lassan, és ne siettesd. A legjobb szex az a szex, amely kölcsönösen élvezetes.

3. Ne igyál túl sok alkoholt

Az alkohol rengeteg problémát okozhat a hálószobában. Elhomályosítja az ítélőképességet, és bonyolultabbá teszi a kommunikációt, megnehezíti a szexuális teljesítményt. Az alkohol ronthatja a képességet, hogy elérd, vagy fenntartsd az erekciót. Ha nem tudsz kitartani, az élmény unalmas vagy felejthető lesz. Ugye nem így akarsz emlékezni az első alkalomra? Korlátozd az alkoholfogyasztást egy-két italra, így nagyobb lesz az élvezet.

4. Játssz nyílt lapokkal

Kapcsolatot szeretnél, vagy csak izgalmat keresel? Bármi legyen is a helyzet, nem érdemes hízelegni, a partnert manipulálni olyan érzelmekkel, amelyek valójában nem is léteznek. Ez nemcsak nagyon bántó, de még bonyolítja is a helyzetet másnap, amikor felébredsz egy reményekkel teli, izgatott ember mellett, akinek valahogy meg kell magyaráznod az egészet.

5. Törekedj a biztonságos szexre!

Nem számít, ha a partnered esküszik, hogy fogamzásgátló tablettát szed – az sajnos nem véd a szexuális úton terjedő betegségek, fertőzések ellen. Ne kockáztasd az egészséged, vagy az övét. A biztonságos szex elengedhetetlen, nem számít, hogy ez az első alkalom, vagy a századik!

Ha kérdésed van a témával kapcsolatban, keresd felkészült szakértőinket online rendelésünkön. Katt ide!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.