Egy ritka, ám veszedelmes férfi betegség

Bővebben: Egy ritka, ám veszedelmes férfi betegségA péniszrák ritka előfordulású, ezért sokan vannak, akik nem rendelkeznek kellő ismeretekkel a betegséget illetően. A legfontosabb tudnivalókról Dr. Mansour Adiebet, a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház urológusát kérdeztük.

Bővebben: Egy ritka, ám veszedelmes férfi betegség

Fogyj le, ha alacsony a tesztoszteronszinted

Bővebben: Fogyj le, ha alacsony a tesztoszteronszintedA túlsúly, az elhízás szoros összefüggésben van a tesztoszteron szintjével. Azaz ha túlsúlyos vagy, minden bizonnyal a tesztoszteron is alacsonyabb a szervezetedben a normálisnál. Hogyan tehetsz ez ellen? Mutatunk most 6 egyszerű fogyitippet, amivel segíthetsz magadon.

Bővebben: Fogyj le, ha alacsony a tesztoszteronszinted

Mi köze az orgazmusnak a prosztatarákhoz?

Bővebben: Mi köze az orgazmusnak a prosztatarákhoz?Ismét egy kutatásról szeretnénk beszámolni, amelyet az Amerikai Urológus Társaság végzett. Ez az eredmény bizonyára minden férfit örömmel tölt majd el, hiszen arról számoltak be a tudósok, hogy vizsgálataik rámutattak, hogy a rendszeres ejakuláció csökkenti a prosztatarák kialakulásának kockázatát.

Bővebben: Mi köze az orgazmusnak a prosztatarákhoz?

Szakértőink a férfiakat érintő betegségekről

Bővebben: Szakértőink a férfiakat érintő betegségekrőlMunkánk során óriási segítség és stabil szakmai háttér online rendelésünk szakértői gárdája, valamint azok a kiváló szakorvosok, akiket hétről-hétre van szerencsénk megkérdezni egy-egy rendkívül fontos téma kapcsán. A férfiakat érintő szexuális és egészségügyi problémákról készített interjúink nagy népszerűségnek örvendenek, és széles körben terjesztik a hiteles információkat. Íme, most néhány gondolat a teljesség igénye nélkül, amit érdemes még egyszer elolvasni.

Bővebben: Szakértőink a férfiakat érintő betegségekről

Intim téma: nemi betegségek

Bővebben: Intim téma: nemi betegségekA nemi úton terjedő betegségeket bárki elkaphatja. Ez nem függ szexuális orientáltságtól, sem társadalmi hovatartozástól. A szűrés elengedhetetlen akkor is, ha monogám kapcsolatban élünk. Még ha úgy is gondoljuk, hogy mi biztonságos szexuális életet élünk, valójában nincs biztonságos szexuális élet.

Bővebben: Intim téma: nemi betegségek

Aktív élet és urológiai problémák

Bővebben: Aktív élet és urológiai problémák Napjainkban az aktív életmód minden korosztálynál széles körben elterjedt. Fontos azonban, hogy sportolás közben is odafigyeljünk az egészségügyi kockázatokra. A rendszeresen sportoló férfiak esetleges urológiai problémáiról Dr. Csőke Istvánt, a Bajai Szent Rókus Kórház urológiai osztályának szakorvos-főorvosát kérdeztük.

Bővebben: Aktív élet és urológiai problémák

Érdekességek a spermiumokról

Bővebben: Érdekességek a spermiumokrólHa csak egy (kettő, három) spermium és egy (kettő, három) petesejt szükséges egy (kettő, három) kisbaba megfoganásához, akkor minek annyi sperma a férfiaknak? És hány spermium tekinthető normálisnak? Meddig élnek? Van valami, amit megtehetsz, hogy növeld a sperma mennyiségét vagy javítsd a minőségét? Megannyi kérdés… Íme, a válaszok.

Bővebben: Érdekességek a spermiumokról

Prosztatagondok

Bővebben: Prosztatagondok A jóindulatú prosztata megnagyobbodás az idősebb férfiak egyik leggyakoribb betegsége, általában 45 év felett jelentkezik. A betegek fele élete során kezelésre szorul. A tünetek jelentősen rontják az életminőséget. Ennek ellenére a panasszal rendelkezőknek csak a 10-20%-a fordul orvoshoz, pedig a betegség jól kezelhető.

Bővebben: Prosztatagondok

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.