Így harcolj az alacsony tesztoszteronszint tünetei ellen

Bővebben: Így harcolj az alacsony tesztoszteronszint tünetei ellenAz alacsony tesztoszteronszint hatással lehet az agyadtól az izmaidig mindenre. Amikor a tesztoszteronszint alacsony, a problémák kiterjedhetnek a hálószobára is, ugyanis az alvászavaron kívül esetleg az alacsony nemi vággyal is meg kell birkóznod, nem beszélve a gyakori vizelésről vagy a depresszióról.

Bővebben: Így harcolj az alacsony tesztoszteronszint tünetei ellen

A nemi úton terjedő betegségekről

Bővebben: A nemi úton terjedő betegségekrőlA nemi úton terjedő betegségeket bárki elkaphatja. Ez nem függ szexuális orientáltságtól, sem társadalmi hovatartozástól. A szűrés elengedhetetlen akkor is, ha monogám kapcsolatban élünk. Még ha úgy is gondoljuk, hogy mi biztonságos szexuális életet élünk, valójában nincs biztonságos szexuális élet.

Bővebben: A nemi úton terjedő betegségekről

A prosztatarák legyőzhető ellenség

Bővebben: A prosztatarák legyőzhető ellenségA prosztatarák a tüdőrák után a második leggyakoribb ráktípus a férfiak körében. Évente 1400-1500 férfi halálát okozza. Pedig a betegség kezelhető, ha a diagnózist idejében felállítják, és megkezdik a kezelést. Elsősorban az idősebb férfiak betegsége, de 40 év felett bármikor megjelenhet. E miatt ezen életkor felett évente érdemes elmenni szűrővizsgálatra.

Bővebben: A prosztatarák legyőzhető ellenség

Veszélyes csodaszerek: A magyar férfi internetről vásárol potencianövelőt!

Bővebben: Veszélyes csodaszerek: A magyar férfi internetről vásárol potencianövelőt!Félmillió férfinek vannak Magyarországon potenciazavarai, és ez azt jelenti, hogy partnereikkel együtt egy millióan szenvednek ettől a problémától. Nem csupán az idősebbeket sújtja, minden huszadik 20–40 év közötti férfi életét megkeserítheti a ritkább-gyakoribb merevedési probléma.

Bővebben: Veszélyes csodaszerek: A magyar férfi internetről vásárol potencianövelőt!

Erős vagy? Akkor menj orvoshoz időben!

Bővebben: Erős vagy? Akkor menj orvoshoz időben!Pontosan tudjuk, hogy a férfiak utálnak orvoshoz járni. Az időt is sajnálják, míg várakozni kell, hogy bemehessenek a vizsgálóba. (Persze nem általánosítunk, de valljuk be, így van!) Csak akkor fordulnak orvoshoz, ha már nagy a baj és a tünetek nem múlnak el a saját „kezeléstől”.

Bővebben: Erős vagy? Akkor menj orvoshoz időben!

Alacsony tesztoszteronszint

Bővebben: Alacsony tesztoszteronszintAz alacsony tesztoszteronszint több millió embert sújt a világon. Ennek ellenére rengeteg tévhit tartja magát makacsul. Ideje tiszta vizet önteni a pohárba.

Bővebben: Alacsony tesztoszteronszint

Érrendszerünk, egészségünk védelmében

Bővebben: Érrendszerünk, egészségünk védelmében  Ha orvosként csak egyetlen mondatos tanácsot adhatnék bárkinek (mindenkinek) élete bármely szakaszában, azt mondanám: vigyázzon az érrendszerére.

Bővebben: Érrendszerünk, egészségünk védelmében

Online urológiai rendelő: Kérdezzen anonim!

Bővebben: Online urológiai rendelő: Kérdezzen anonim!Szexuális zavarok, vizelési problémák, intim kérdések. Kulcsár Dánielt, a soproni Erzsébet Kórház Urológiai Osztályának osztályvezető főorvosát az online urológiai rendelésről, és itt szerzett tapasztalatairól kérdeztük.

Bővebben: Online urológiai rendelő: Kérdezzen anonim!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.