A merevedési zavarok 7 rejtett oka

Bővebben: A merevedési zavarok 7 rejtett okaNéha merevedési zavarok oka váratlan bűnös is lehet. Egyes férfiak egész életét végigkíséri így vagy úgy, másoknál hirtelen, a semmiből bukkan fel. Ilyenkor nagyon nehéz megérteni, feldolgozni az okokat, és a nélkül, hogy mindent tudnál róla, nagyon nehéz kezelni is a helyzetet.

Bővebben: A merevedési zavarok 7 rejtett oka

Nem a te hibád!

Bővebben: Nem a te hibád!A hormonszint-ingadozások sokféle változást eredményezhetnek szervezetünkben. Sok nő ennek kapcsán tapasztalja meg a szexuális diszfunkció problémáját. A hormonok változása azonban csak az egyik oka, amiért a nők elveszíthetik szexuális érdeklődésüket. Lássuk, mi okozhatja még, ha a szerelmed nem kívánja a szexet, és tudd meg azt is, hogy te hogyan segíthetsz növelni a libidót, feléleszteni a vágyat.

Bővebben: Nem a te hibád!

6 női egészségügyi probléma, amely téged is érinthet

Bővebben: 6 női egészségügyi probléma, amely téged is érinthetA migrén, a HPV, a mellrák, és a rheumatoid arthritis sokkal gyakoribb a nőknél, de sajnos a férfiakat is érintheti. Számos betegség és állapot, amely leginkábba a nőket érinti, hatással lehet a férfiakra is. Fontos, hogy felismerd a figyelmeztető jeleket, hogy azonnal orvoshoz fordulhass.

Bővebben: 6 női egészségügyi probléma, amely téged is érinthet

Alacsony tesztoszteronszint? – 4 tipp, hogy a kapcsolatod ugyanolyan jó legyen

Bővebben: Alacsony tesztoszteronszint? – 4 tipp, hogy a kapcsolatod ugyanolyan jó legyenHa az alacsony tesztoszteronszint tüneteket produkál nálad, gond lehet a szexualitással is. Ez a tény pedig problémát okoz az intimitásban, és még éket is verhet közéd és partnered közé.

Bővebben: Alacsony tesztoszteronszint? – 4 tipp, hogy a kapcsolatod ugyanolyan jó legyen

5 éves az online urológiai rendelés

Bővebben: 5 éves az online urológiai rendelésFérfinak lenni nem is olyan könnyű. A nők általában azt gondolják, hogy a férfiaknak egyszerű, csak élvezniük kell az életet. Ám arról kevésbé szól a fáma, hogy a férfiaknak vizelési problémákkal, potenciazavarokkal, prosztataproblémákkal kell szembenézniük életük folyamán. Ezekről a kérdésekről azonban nem szívesen beszélnek senkivel.

Bővebben: 5 éves az online urológiai rendelés

A férfimeddőség okai és kezelése

Bővebben: A férfimeddőség okai és kezeléseNagyon nehéz dolog egy pár életében, amikor gyermeket szeretnének, de nem jön össze. Magyarországon közel 20% a meddő párok aránya. Ilyenkor először mindig a pár nőtagját vizsgálják először, holott a férfiak majd’ 7%-a küzd a meddőség problémájával.

Bővebben: A férfimeddőség okai és kezelése

Prosztata gondok

Bővebben: Prosztata gondokA prosztata betegségek kevés férfit kerülnek el életük során. Jelentkezhetnek korábban, később, lehetnek tünetmentesek vagy kellemetlenek, de időben felismerve jól gyógyíthatók vagy kezelhetők.

Bővebben: Prosztata gondok

Gyógyszert internetről? Soha!

Bővebben: Gyógyszert internetről? Soha!Nem egyszer szerepelt már a híradásokban olyan, hogy elfogtak valakit, aki illegálisan terjesztett gyógyszereket online formában. Az a baj, hogy itt nem egy könyvről vagy egy új korcsolyáról van szó, hanem – legtöbbször - vényköteles gyógyszerekről, szívgyógyszerekről és természetesen a szórásból a potencianövelő szerek sem maradnak ki. Ezekben van a biznisz ugyanis! Ezek a készítmények azonban rendkívül veszélyesek lehetnek. Utánajártunk, hogy miért.

Bővebben: Gyógyszert internetről? Soha!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.