Fájdalmas ejakuláció

Bővebben: Fájdalmas ejakulációAz orgazmus a tökéletes szexuális kielégülés. Minden ember ennek elérésére törekszik. Sajnos vannak olyan férfiak, akiknek az orgazmus, az ejakuláció fájdalmat okoz. Ez pedig jelentős hatást gyakorol az életminőségre, negatívan befolyásolja az önbecsülést és csökkenti a nemi vágyat.

Bővebben: Fájdalmas ejakuláció

Hajhullás: a férfiak egyetemes problémája

Bővebben: Hajhullás: a férfiak egyetemes problémájaA férfiak mintegy 85% -a tapasztalja meg hajkoronája ritkulását 50 éves kora előtt. Ám olyanok is akadnak, akik már kevéssel nagykorúságuk után, 20-21 évesen szembesülnek a hajhullással.

Bővebben: Hajhullás: a férfiak egyetemes problémája

Egy férfi története

Bővebben: Egy férfi történeteA férfiak még az orvosuknak is nehezen beszélnek a szexuális problémáikról, nemhogy egy újságírónak. Sándor azonban úgy érezte, története erőt adhat azoknak a férfitársainak, akik az alacsony tesztoszteronszint okozta problémákkal küzdenek.

Bővebben: Egy férfi története

Hogyan beszélj az orvosoddal az alacsony tesztoszteronszintről?

Bővebben: Hogyan beszélj az orvosoddal az alacsony tesztoszteronszintről?Úgy gondolod, hogy tüneteid alacsony tesztoszteronszintre utalnak? Az első lépés az, hogy tudasd orvosoddal. Ne érezd magad kényelmetlenül. Ez a probléma sokkal több férfit érint, mint gondolnád.

Bővebben: Hogyan beszélj az orvosoddal az alacsony tesztoszteronszintről?

A merevedési zavarok 7 rejtett oka

Bővebben: A merevedési zavarok 7 rejtett okaNéha merevedési zavarok oka váratlan bűnös is lehet. Egyes férfiak egész életét végigkíséri így vagy úgy, másoknál hirtelen, a semmiből bukkan fel. Ilyenkor nagyon nehéz megérteni, feldolgozni az okokat, és a nélkül, hogy mindent tudnál róla, nagyon nehéz kezelni is a helyzetet.

Bővebben: A merevedési zavarok 7 rejtett oka

Nem a te hibád!

Bővebben: Nem a te hibád!A hormonszint-ingadozások sokféle változást eredményezhetnek szervezetünkben. Sok nő ennek kapcsán tapasztalja meg a szexuális diszfunkció problémáját. A hormonok változása azonban csak az egyik oka, amiért a nők elveszíthetik szexuális érdeklődésüket. Lássuk, mi okozhatja még, ha a szerelmed nem kívánja a szexet, és tudd meg azt is, hogy te hogyan segíthetsz növelni a libidót, feléleszteni a vágyat.

Bővebben: Nem a te hibád!

6 női egészségügyi probléma, amely téged is érinthet

Bővebben: 6 női egészségügyi probléma, amely téged is érinthetA migrén, a HPV, a mellrák, és a rheumatoid arthritis sokkal gyakoribb a nőknél, de sajnos a férfiakat is érintheti. Számos betegség és állapot, amely leginkábba a nőket érinti, hatással lehet a férfiakra is. Fontos, hogy felismerd a figyelmeztető jeleket, hogy azonnal orvoshoz fordulhass.

Bővebben: 6 női egészségügyi probléma, amely téged is érinthet

Alacsony tesztoszteronszint? – 4 tipp, hogy a kapcsolatod ugyanolyan jó legyen

Bővebben: Alacsony tesztoszteronszint? – 4 tipp, hogy a kapcsolatod ugyanolyan jó legyenHa az alacsony tesztoszteronszint tüneteket produkál nálad, gond lehet a szexualitással is. Ez a tény pedig problémát okoz az intimitásban, és még éket is verhet közéd és partnered közé.

Bővebben: Alacsony tesztoszteronszint? – 4 tipp, hogy a kapcsolatod ugyanolyan jó legyen

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.