Alacsony tesztoszteronszint? – 4 tipp, hogy a kapcsolatod ugyanolyan jó legyen

Bővebben: Alacsony tesztoszteronszint? – 4 tipp, hogy a kapcsolatod ugyanolyan jó legyenHa az alacsony tesztoszteronszint tüneteket produkál nálad, gond lehet a szexualitással is. Ez a tény pedig problémát okoz az intimitásban, és még éket is verhet közéd és partnered közé.

Bővebben: Alacsony tesztoszteronszint? – 4 tipp, hogy a kapcsolatod ugyanolyan jó legyen

5 éves az online urológiai rendelés

Bővebben: 5 éves az online urológiai rendelésFérfinak lenni nem is olyan könnyű. A nők általában azt gondolják, hogy a férfiaknak egyszerű, csak élvezniük kell az életet. Ám arról kevésbé szól a fáma, hogy a férfiaknak vizelési problémákkal, potenciazavarokkal, prosztataproblémákkal kell szembenézniük életük folyamán. Ezekről a kérdésekről azonban nem szívesen beszélnek senkivel.

Bővebben: 5 éves az online urológiai rendelés

A férfimeddőség okai és kezelése

Bővebben: A férfimeddőség okai és kezeléseNagyon nehéz dolog egy pár életében, amikor gyermeket szeretnének, de nem jön össze. Magyarországon közel 20% a meddő párok aránya. Ilyenkor először mindig a pár nőtagját vizsgálják először, holott a férfiak majd’ 7%-a küzd a meddőség problémájával.

Bővebben: A férfimeddőség okai és kezelése

Prosztata gondok

Bővebben: Prosztata gondokA prosztata betegségek kevés férfit kerülnek el életük során. Jelentkezhetnek korábban, később, lehetnek tünetmentesek vagy kellemetlenek, de időben felismerve jól gyógyíthatók vagy kezelhetők.

Bővebben: Prosztata gondok

Gyógyszert internetről? Soha!

Bővebben: Gyógyszert internetről? Soha!Nem egyszer szerepelt már a híradásokban olyan, hogy elfogtak valakit, aki illegálisan terjesztett gyógyszereket online formában. Az a baj, hogy itt nem egy könyvről vagy egy új korcsolyáról van szó, hanem – legtöbbször - vényköteles gyógyszerekről, szívgyógyszerekről és természetesen a szórásból a potencianövelő szerek sem maradnak ki. Ezekben van a biznisz ugyanis! Ezek a készítmények azonban rendkívül veszélyesek lehetnek. Utánajártunk, hogy miért.

Bővebben: Gyógyszert internetről? Soha!

Tesztoszteron: egy hormon, amely mindkét nemnél jelen van

Bővebben: Tesztoszteron: egy hormon, amely mindkét nemnél jelen vanA legtöbb ember, ha azt hallja, tesztoszteron, akkor egyből a férfiakra gondol. Igazuk is van, hiszen ez a legfontosabb férfi nemi hormon. Azonban nemcsak a férfiakban termelődik, hanem a nőkben is.

Bővebben: Tesztoszteron: egy hormon, amely mindkét nemnél jelen van

Így harcolj az alacsony tesztoszteronszint tünetei ellen

Bővebben: Így harcolj az alacsony tesztoszteronszint tünetei ellenAz alacsony tesztoszteronszint hatással lehet az agyadtól az izmaidig mindenre. Amikor a tesztoszteronszint alacsony, a problémák kiterjedhetnek a hálószobára is, ugyanis az alvászavaron kívül esetleg az alacsony nemi vággyal is meg kell birkóznod, nem beszélve a gyakori vizelésről vagy a depresszióról.

Bővebben: Így harcolj az alacsony tesztoszteronszint tünetei ellen

A nemi úton terjedő betegségekről

Bővebben: A nemi úton terjedő betegségekrőlA nemi úton terjedő betegségeket bárki elkaphatja. Ez nem függ szexuális orientáltságtól, sem társadalmi hovatartozástól. A szűrés elengedhetetlen akkor is, ha monogám kapcsolatban élünk. Még ha úgy is gondoljuk, hogy mi biztonságos szexuális életet élünk, valójában nincs biztonságos szexuális élet.

Bővebben: A nemi úton terjedő betegségekről

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.